Kolmen ottelun lauantai – HIFK:lla juhlaottelu

SM-liigassa pelataan jälleen lauantaina kolme ottelua – mukana niin kauden ensimmäinen Västnylandsderby, ”El Romantico” kuin HIFK:n 125-vuotisjuhlaottelukin.

Siuntiossa kauden pirteästi aloittanut SIF saa vieraakseen BK-46:n ja rakas vihollinen sytyttää varmasti – kuten myös päinvastoin. SIF antoi varoituksen iskukyvystään hakemalla viime viikonloppuna vierasvoiton GrIFK:sta.

BK-46 on puolestaan nyt kolmen voiton putkessa kärsittyään kauden avauksessa tappion Cocksille.

– Kokonaisuutena näyttää hyvältä meidän kannaltamme. Olemme [taulukossa] siellä missä pitääkin olla ja sen lisäksi tulemme vielä parantamaan, BK:n Nico Rönnberg sanoo Västra Nylandissa.

Pirkkolassa pelataan kauden ensimmäinen ”El Romantico” Dickenin ja Cocksin välillä. Kumpikin joukkue on uusiutunut melkoisesti tälle kaudelle ja siinä missä Cocks on ollut erittäin vahva jo avauskierroksilla Dicken on hiukan hakenut omaa peliään, joka kuitenkin on selvästi löytymässä.

Helsingin IFK täyttää lokakuussa 125 vuotta. HIFK Käsipallo kunnioittaa juhlavuotta lauantaina 8.10. juhlaottelussa HIFK – ÅIFK Helsingin Urheilutalolla. Ottelussa esitellään juniorijoukkueet, jäädytetään HIFK-historian viides pelinumero sekä palkitaan seurassa pitkään palvelleita toimihenkilöitä. Juhlallisuuksien takia ottelu alkaa 10 minuuttia alkuperäistä alkamisaikaa myöhemmin. Juhlien ohella jaossa ovat toki tärkeät pisteet HIFK:n metsästäessä kauden toista voittoaan ja turkulaisen kaimaseuran avauspisteitään.

SM-liiga lauantaina 8.10.:
16.00 SIF – BK-46
16.00 Dicken – Cocks (monikameratuotanto)
17.10 HIFK – ÅIFK

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk