Kolme ottelua SM-liigaa lauantaina – myös Dicken avaa kauden

SM-liigassa on edessä tiivis lauantai, kun ohjelmassa on kolme ottelua, jotka alkavat samanaikaisesti. Dickenillä on samalla edessä kauden ensimmäinen ottelu.

Kausi saatiin käyntiin viikko sitten ja jatkuu nyt kolmella ottelulla. Viime kauden hopeamitalisti Dicken pääsee nyt myös tositoimiin viikkoa muita myöhemmin. Dicken avaa kautensa vierasottelulla Siuntiossa, jossa isäntänä toimii avauskierroksella niukan tappion HIFK:lle kärsinyt SIF.

– En voi valittaa asenteestamme [HIFK:ta vastaan]. Taistelimme hyvin, mutta meidän pitää saada enemmän pelaajia osalliseksi pelissämme. Nyt edessä on mielenkiintoinen ottelu, SIF-luotsi Jan Hagman sanoi Västra Nylandille.

Ottelusta vielä kiinnostavamman tekee se, että kaksi joukkueen pelaajista esiintyi vielä viimekaudella Siuntion keltaisessa pelipaidassa. Benjamin Peitsarolle ja Thomas Lostedtille kyseessä on siis paluu vanhaan kotihalliin.

SIF:n kukistanut HIFK puolestaan matkaa GrIFK:n vieraaksi. Kauniaisten Luola on perinteisesti ollut HIFK:lle haastava paikka ja Grani on nytkin ennakkoon ainakin lievä suosikki. Avausottelussaan kauniaislaiset hakivat selvän voiton ÅIFK:sta, mutta päävalmentaja Mikael Källman kaipaa vielä parannusta otteisiin.

– Ei saatu rytmistä kiinni eikä päästy tasollemme, Källman kuvasi avausottelua.

Hallitseva mestari BK-46 saa vieraakseen ÅIFK:n ja lähtee kotiavaukseensa taatusti sisuuntuneena avausottelussa Cocksin vieraana kärsimänsä tappion jälkeen.

– Emme ole vielä ihan siellä mitä tavoittelemme, mutta ei meidän tietysti pidä ollakaan. Se oli vasta ensimmäinen ottelu, BK-luotsi Andreas Rönnberg linjasi.

SM-liiga lauantaina 17.9.:
16.00 SIF – Dicken
16.00 GrIFK – HIFK
16.00 BK-46 – ÅIFK

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk