Kolme kamppailua keskiviikkona

SM-liiga jatkuu keskiviikkona 16.11. kolmella ottelulla ja samalla runkosarjan puoliväli lähestyy hyvää vauhtia.

Kärkikolmikko Cocks, BK-46 ja GrIFK pelaa kotonaan keskiviikkona, joten ennakkoon otteluissa suosikit löytyvät kotijoukkueista. Paljon on kuitenkin pelattavaa ja yllätyksiä on jo alkukaudella nähty tähänkin mennessä.

ÅIFK:lla on kuitenkin eittämättä kova tehtävä edessä joukkueen matkatessa vielä tappiotta sarjan kärjessä olevan Cocksin vieraaksi. ÅIFK:n otteissa on ollut selkeitä merkkejä paremmasta, mutta Cocks on suorittanut erittäin varmasti läpi syksyn ja mitään syytä herpaantumiseen ei nytkään ole.

HIFK:n tuplaviikko käynnistyy taas vierasmatkalla läntiselle Uusimaalle, missä vastustajana on sarjakakkonen BK-46. Tällä kaudella BK on taipunut vain Cocksille kahdessa liigapelissä, avauskierroksella Riihimäellä maalein 37-30 sekä marraskuun alussa kotonaan 27-32. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Kalliossa IFK kärsi yhdentoista maalin tappion 23-34, kun tasalukuihin päättyneen avausjakson jälkeen BK-46 voitti toisen puoliajan maalein 12-23.

BK:lla on ollut hiukan loukkaantumishuolia ja poissaoloja muutenkin, mutta rinki on laaja ja HIFK:lla on kova tehtävä edessään Karjaalla.

Sarjakolmonen GrIFK saa puolestaan vieraakseen otteitaan alkukierroksista kohentaneen Dickenin. Tämän kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Pirkkolassa Grani hallitsi tapahtumia liki pitäen koko ottelun ajan, mutta joutui lopussa päästämään Dickenin rinnalleen. Tasapeli 29-29 oli Ken Sireniuksen komentoon siirtyneen Lauttasaaren ylpeyden ensimmäinen sarjapiste.

Sittemmin Dicken on ottanut kaksi täyttä pistepottia, joista viimeisimmän viikonloppuna SIF:aa vastaan. Myös Grani pääsee otteluun voitto alla HIFK:n kaaduttua viikonloppuna Helsingin Urheilutalolla.

SM-liiga keskiviikkona 16.11.:
18.30 Cocks – ÅIFK
19.00 GrIFK – Dicken
19.00 BK-46 – HIFK

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk