SIF otti kauden avausvoittonsa

SIF avasi pistetilinsä kuluvalla kaudella kaatamalla lauantaina tasaisessa ottelussa Fennia Arenalla vierailleen ÅIFK:n.

Ottelun alku eteni ÅIFK:n hienoisessa hallinnassa, mutta avausjakson puolivälissä SIF käänsi tilanteen edukseen. Kaikkiaan ensimmäinen 30-minuuttinen oli kuitenkin hyvin tasainen ja tauolle Siuntiossa mentiin kahden maalin kotijohdossa.

Toisella jaksolla ote pysyi niukasti SIF:lla, vaikka ÅIFK muutamaankin otteeseen puristi tasoihin. Vielä seitsemän minuuttia ennen loppua tilanne oli tasan, mutta SIF:n loppuveto riitti täyteen pistepottiin.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt oli huojentunut kauden avausvoiton jälkeen.

– Tänään oli todella tärkeä ottelu ja sen huomasi joukkueesta. Nyt olimme mukana alusta asti molemmissa päissä. Tuli muutama huonompi hetki mutta se johtui osittain siitä, että pallo ei oikein pomppinut meidän suuntaamme. Kaikki ottivat enemmän vastuutta tänään, varsinkin 9 metrin pelaajat olivat edukseen, Sjöstedt kiitteli.

ÅIFK-valmentaja Harry Wickström näki ratkaisun piilleen viimeistelyssä

– Mika [Malassu] oli hyvä tänään. Tultiin hyviin paikkoihin mutta pallo ei mennyt maaliin ja se ratkaisi ottelun.

Ottelun parhaan pelaajan tittelin nappasi tappiosta huolimatta ÅIFK:n Valter Georgs.

– Tämä peli oli meille hieman vaikea, emme oikein päässeet vauhtiin. Tiedämme että osaamme huomattavasti paremmin kuin tämä, Georgs ruoti.

SIF – ÅIFK 29-26 (13-11)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Niki Tuominen 6, Gustav Svanbäck 6 (3), Igor Trajkovski 4, Niklas Sillman 3, Benjamin Peitsaro 3, Filip Churlevski 3, Anton Luuppala 2, Daniel Walander 1, Rasmus Lundell 1
ÅIFK: Andreas Nyström 8, Isak Lehvonen 6, Valter Georgs 3, Peik Sjöblom 2, Elias Nyman 2, Niklas Manderoos 2, Oscar Berglund 2, Santeri Maijala 1, Eero Laine 1

Tähtipelaajat
Valter Georgs ÅIFK 3
Anton Luuppala SIF 2
Mika Malassu SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Igor Trajkovski 1 x 2 min, Rasmus Lundell 1 x 2 min
ÅIFK: Elias Nyman 1 x 2 min, Oscar Berglund 2 x 2 min

Erotuomarit: Magnus Roth – Werneri Kivipato

Yleisöä: 214

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk