GrIFK kaatoi HC Tallinnin

HC Tallinnin viikonloppu Suomessa ei tuonut lisäpisteitä, kun GrIFK kaatoi sunnuntaina tallinnalaiset samaan tapaan kuin Cocks lauantaina.

Avausjakso kulki kaikkineen kotijoukkue GrIFK:n lievässä hallinnassa. Ero pysytteli kuitenkin muutamassa maalissa ja oli suurimmillaan – neljässä maalissa – tauolle mentäessä. Kaikkineen avausjaksolla ei maaleilla varsinaisesti juhlittu.

Toisella jaksolla Grani venytti eron nopeasti seitsemään maaliin ja suunnilleen samoilla lukemilla edettiin tästä eteenpäin. Maaleja toisella jaksolla nähtiin enemmän, mutta isompia vaikeuksia kauniaislaisilla ei ollut johtoaseman säilyttämisessä loppuun saakka.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman kiitteli ennen kaikkea puolustuspelaamista.

– Voitettiin ottelu tänään puolustuksessa. Oikein hienoa puolustustyöskentelyä, ja jos sen ohi päästiin, niin oli vielä maalissa Atte Pakarinen joka pelasi ehkä parhaimman ottelunsa liigassa, Källman kehaisi.

Pakarinen kuittasi myös ottelun parhaan pelaajan palkinnon ja oli itsekin kaikin puolin tyytyväinen.

– Ensinnäkin oli tosi mukava pelata taas kotiyleisön edessä. Luolassa oli hyvä tunnelma tänään. Puolustus toimi tänään erinomaisesti ja muutenkin pelattiin kaiken kaikkiaan mielestäni hyvä ottelu. Jatkoa ajatellen jää kuitenkin vielä parannettavaa monessa asiassa, Pakarinen kuitenkin muistutti.

HC Tallinnin päävalmentaja Bo Ǿstergaard totesi, että toinen ottelu kahden päivän sisään näkyi otteissa.

– Teimme minkä voimme. Meillä ei ole juuri nyt tarpeeksi leveyttä pelataksemme kahtena päivänä peräkkäin. Kolme pelaajaa puuttuu riveistä tällä hetkellä ja kun he palaavat kaikki on toivottavasti paljon paremmin.

GrIFK – HC Tallinn 27-20 (11-7)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Carl Weurlander 8 (2), Fredrik Forss 5, Miro Koljonen 4, Richard Sundberg 3, Robin Granlund 3, Erik Åkermarck 1, Alexander Qvist 1, Sebastian Hernelahti 1, Jonathan Almark 1
HC Tallinn: Oleksii Shcherbak 5, Kaspar Lees 4, Jürgen Rooba 3, Marek Karu 3, Dmytro Turchenko 2, Markus Oliver Mädo 2, Ihor Skyba 1

Tähtipelaajat
Atte Pakarinen GrIFK 3
Carl Weurlander GrIFK 2
Fredrik Forss GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Carl Weurlander 1 x 2 min, Erik Åkermarck 1 x 2 min, Richard Sundberg 1 x 2 min
HC Tallinn: Oleksii Shcherbak 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan Helander – Teemu Kaulio

Yleisöä: 194

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk