Dicken puristi niukkaan voittoon GrIFK:sta

GrIFK oli lauantaina pitkään kiinni voitossa Dickeniä vastaan, mutta vieraat tulivat lopussa rinnalle ja niukasti ohi.

Avausjakso Kauniaisissa oli kaikkineen erittäin tasainen. Johto vaihteli puolelta toiselle niukalla erolla, mutta tauon kynnyksellä Grani sai pienen etumatkan repäistyä ja johti ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen kahdella maalilla.

Isännät pitivät niukasta johtoasemastaan kiinni myös toisen jakson alussa. Dicken pysyi kuitenkin tuntumassa ja hivuttautui vähitellen yhä lähemmäs. Viimeinen kymmenminuuttinen lopulta käänsi pelin niukasti vieraiden eduksi.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman oli ymmärrettävän allapäin pisteitten karattua lopussa.

– Katkeralta tuntuu taululla oleva tulos. Loppujen lopuksi pelattiin kyllä ihan hyvä peli, mutta valitettavasti ratkaisevissa tilanteissa pallo pomppi enemmän Dickenille, Källman manasi.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg näki kamppailun pitkälti samalla tavalla.

– Oli tiukka peli tänään. Molemmat joukkueet halusivat voittaa, ja ehkä marginaalit olivat lopussa hieman meidän puolellamme. Osoitimme mielestäni hyvää moraalia ja siihen sekä tietenkin kahteen pisteeseen olen tyytyväinen.

Ottelun parhaan pelaajan tittelin kuittasi komeat 11 maalia Dickenille heittänyt Max Granlund.

– Ensimmäinen puoliaika oli vähän heikompi meiltä. Luotiin ihan hyvin paikkoja, mutta missattiin ehkä vähän liikaa. Toisella puoliajalla saatiin nostettua taistelua, ja vaikka aina ei ollut niin hienoa käsipalloa, niin se riitti voittoon.

– Viime aikoina on ollut vähän vaikeampaa, joten hieno nähdä että pystyttiin taistelemaan itsemme takaisin voittojen tielle, Granlund totesi tyytyväisenä.

Ylempi jatkosarja:
GrIFK – Dicken 27-28 (14-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Robin Granlund 8 (2), Carl Weurlander 4, Jere Kantee 4 (2), Fredrik Forss 3, Patrik Lång 2, Miro Koljonen 2, Erik Åkermarck 1, Fredrik von Troil 1, Richard Sundberg 1, Kalle Kankaanpää 1
Dicken: Max Granlund 11, Armi Pärt 6, Timmy Thor 3, Anton Rémy 3, Joacim Broman 2, Filip Söderlund 1, Thomas Hollfast 1 (1), Benny Broman 1

Tähtipelaajat
Max Granlund Dicken 3
Robin Granlund GrIFK 2
Armi Pärt Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Carl Weurlander 1 x 2 min, Fredrik Forss 2 x 2 min, Kalle Kankaanpää 2 x 2 min, Miro Koljonen 1 x 2 min
Dicken: Benny Broman 1 x 2 min, Filip Söderlund 1 x 2 min, Max Granlund 2 x 2 min, Timmy Thor 2 x 2 min

Erotuomarit: Teemu Kaulio – Jan Helander

Yleisöä: 147

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk