Dicken pilasi Teemu Tammisen juhlat

Dicken varmisti jatkosarjan kakkospaikan voitettuaan tiukkojen vaiheiden jälkeen Cocksin 28-27 (16-13). Ottelussa Cocksin Teemu Tammisesta tuli SM-liigan ja SM-sarjan kautta aikain paras maalintekijä.

Cocks tuli otteluun vahvemmin ja piti johtoasemaa suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta. Dicken tuli kuitenkin jakson loppuun vahvasti ja sai kolmen maalin hajuraon toiselle puoliajalle lähdettäessä.

Toisella puoliajalla Dicken pääsi jo neljän maalin johtoon, mutta Cocks heräsi taisteluun. Ajassa 47.17 tehtiin historiaa, kun Tamminen nousi kaikkien aikojen maalipörssin kärkeen. Hän ohitti tilastossa Jan Rönnbergin, joka teki oman uransa aikana 3063 maalia.

Tammisen ja Onur Ersinin maaleilla Cocks nousi johtoon, mutta Dicken kuittasi viimeiselle minuutille lähdettäessä johtoaseman taas itselleen. Tamminen tasoitti, kun reilut puoli minuuttia oli jäljellä, mutta viimeisestä hyökkäyksestä ja viimeisellä sekunnilla Max Granlund heitti voittomaalin.

Näin Dicken varmisti jatkolohkon kakkospaikan ja sitä myöten suoran välieräpaikan.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnbergin mukaan joukkueen taistelu palkittiin.

– Taistelimme hyvin koko matsin ja lopussa pallo pomppi meille.

Cocks-luotsi Kaj Kekki harmitteli tappiota.

– Mahdollisuudet oli, ei käytetty

Ottelun parhaana palkittu Dickenin Joacim Broman riemuitsi niukasta voitosta.

– Me pidetään pakka kasassa koko matsin. Olemme pelanneet hyvin monessa ottelussa, mutta jääneet ilman palkintoa. Nyt hyvä taistelu sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä ja se ratkaisee.

Dicken-Cocks 28-27 (16-13)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Joacim Broman 6, Thomas Hollfast 5 (4), Max Granlund 5, Benny Broman 5, Filip Söderlund 3, Anton Rémy 2, Armi Pärt 2

Cocks: Onur Ersin 7, Teemu Tamminen 6, Davor Basaric 4, Srdjan Mijatovic 3, Bojan Zupanjac 1, Roni Syrjälä 1, Vitalii Shitsko 1, Sandro Samardzic 1, Piotr Rybski 1 (1), Vitalie Nenita 1, Nikola Kedzo 1

Tähtipelaajat
Joacim Broman Dicken 3
Onur Ersin Cocks 2
Benny Broman Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Armi Pärt 1 x 2 min, Jukka Kamula 1 x 2 min
Cocks: Davor Basaric 1 x 2 min, Teemu Tamminen 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan Helander – Johan Skogberg

Yleisöä: 153

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk