Dicken otti varman voiton HC Tallinnista

Lauantaina maukkaan voiton HIFK:sta ottanut HC Tallinn joutui taipumaan viikonlopun toisessa Helsingin-ottelussaan Dickenille selkein numeroin.

Dicken otti sunnuntain alkuiltapäivän ottelussa tahtipuikon haltuunsa heti alussa. HC Tallinn roikkui mukana, mutta kotijoukkueen johto kasvoi tasaisesti ja eroa tauolla oli jo kahdeksan maalia Dickenin eduksi.

Toisen jakson alussa HC Tallinn pääsi hiukan kaventamaan, mutta Dicken piti asemistaan kiinni varmasti, eikä päästänyt vierailijaa kuutta maalia lähemmäs missään vaiheessa. Ottelun loppu edettiin varsin tasaisesti ja Dicken varmisteli voittonsa lopulta varsin helposti.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg oli tyytyväinen vuoden päätöskamppailuun.

– Hyvin keräsimme energiaa viimeiseen otteluun ja otimme selkeän voiton, siihen olen tyytyväinen, Monnberg kireytti.

HC Tallinnin päävalmentaja Bo Ǿstergaard manasi ennen kaikkea puolustuspelaamista.

– Loimme tarvittavan määrän paikkoja, mutta emme olleet teräviä tänään. Puolustus oli huono, emme pelanneet sen osalta hyvin, mutta hyökkäys oli parempaa. Vastustajan maalivahdit saivat liikaa torjuntoja, mutta kyse on myös siitä, että pelasimme kahtena päivänä peräkkäin, tanskalainen pohti.

Ottelun parhaan pelaajan tittelin vei 11 maalia heittänyt Dickenin Max Granlund.

– Hyökkäyspelin osalta hyvä ottelu. Meillä oli vähän liian kiire toisella jaksolla, mutta tämä oli hyvä ottelu ennen vuodenvaihdetta. Jos ajattelee edellisiä otteluitamme, nostimme mielestäni tasoamme aika lailla, Granlund sanoi.

Dicken – HC Tallinn 39-28 (20-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Max Granlund 11, Thomas Hollfast 8 (3), Benny Broman 8, Casimir von Knorring 4, Armi Pärt 4, Filip Söderlund 2, Joacim Broman 2
HC Tallinn: Kaspar Lees 6, Oleksii Shcherbak 5, Jürgen Rooba 5, Kalev Kütt 3, Markus Oliver Mädo 2 (1), Karl Kramm 2, Marius Aleksejev 2, Martti Viitkar 1, Karmo Harju 1, Uladzislau Barylau 1

Tähtipelaajat
Max Granlund Dicken 3
Kaspar Lees HC Tallinn 2
Benny Broman Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Santeri Hakkarainen 1 x 2 min
HC Tallinn: Kaspar Lees 1 x 2 min, Martti Viitkar 1 x 2 min, Oleksii Shcherbak 1 x 2 min

Erotuomarit: Niko Tillan – Magnus Roth

Yleisöä: 54

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk