Cocks nousi voittoon HC Tallinnista

Cocks sai tehdä täyden päivätyön ennen kuin lauantain ottelua vielä tauolla johtanut HC Tallinn kukistui Cocks Areenalla.

Ottelu eteni tasaisena ja niukkamaalisena avausjakson ensimmäisen puoliskon. Sen jälkeen Cocks näytti jo ottavan pelin haltuunsa otettuaan neljän maalin johdon. HC Tallinn tuli jakson lopun kuitenkin vahvasti ja käänsi tilanteen edukseen.

Tauon jälkeen edettiin vielä tasatahtia, mutta vähitellen Cocks alkoi hivuttautua kuskin paikalle. Ero kasvoi vähitellen muutamaan maaliin, mutta vieraat roikkuivat tiukasti tuntumassa. Viimeisellä kymmenminuuttisella Cocks kuitenkin karkasi ja otti lopulta vakuuttavan voiton.

Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki näki joukkueen pelaamisessa vielä paljon parantamisen varaa.

– Ensimmäisen erän hyökkäyspää oli nihkeätä, vastustajan maalivahti poimi pallot pois. Toiseen erään saatiin vaihtojen kautta liikettä hyökkäyspäähän ja puolustus parani.

– Yleinen oire on vielä tukkoisuus. Katsotaan mitä käy, kun kevennetään harjoittelua. Toinen erä oli positiivista tekemistä molemmissa päissä, Kekki summasi.

HC Tallinnin päävalmentaja Bo Ǿstergaard oli hiukan samoilla linjoilla oman joukkueensa tekemisen suhteen.

– Oli hyvät 25 minuuttia alussa. Teimme sitten liikaa virheitä, joista Cocks taitavasti rankaisi. Kun pelasimme ilman teknisiä virheitä, niin pärjäsimme. Kehitymme kyllä koko ajan pikku askelein. Tavoite on saada pelattua koko 60 minuuttia hyvin, Ǿstergaard linjasi.

Parhaan pelaajan tittelin napannut Cocksin Ivan Mosic antoi kehuja vastustajalle.

– Oli positiivinen yllätys millainen joukkue Tallinnalla oli ja he pelasivat hyvin. Minusta oli positiivista pelata heitä vastaan. Toinen erä parempaa peliä meiltäkin.

Cocks – HC Tallinn 27-21 (11-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks: Teemu Tamminen 5 (2), Ivan Mosic 5, Davor Basaric 5, Djordje Djekic 4 (1), Sandro Samardzic 3, Roni Syrjälä 2 (1), Onur Ersin 2, Özgür Sarak 1
HC Tallinn: Oleksii Shcherbak 8, Dmytro Turchenko 6 (3), Jürgen Rooba 4, Marek Karu 2, Ihor Skyba 1

Tähtipelaajat
Ivan Mosic Cocks 3
Oleksii Shcherbak HC Tallinn 2
Davor Basaric Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Bojan Zupanjac 1 x 2 min, Davor Basaric 2 x 2 min, Josip Buljubasic 2 x 2 min, Sandro Samardzic 1 x 2 min, Teemu Tamminen 2 x 2 min
HC Tallinn: Ihor Skyba 2 x 2 min, Oleksii Shcherbak 2 x 2 min

Erotuomarit: Jan Helander – Teemu Kaulio

Yleisöä: 228

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk