BK-46 yhä tukevammin kärkipaikalle

BK-46 jatkoi voittojen tiellä ylemmässä jatkosarjassa haettuaan lauantaina niukan vierasvoiton Dickenistä.

Ottelu kulki alusta saakka BK:n lievässä hallinnassa ja avausjakson toinen puolisko oli etenkin karjaalaisten hallintaa. Sen myötä vierasjohto kirjattiin tauolle mentäessä jo kuuden maalin erolla.

Tapahtumat etenivät vieraiden hallinnassa myös toisella jaksolla, mutta Dicken pysyi tiukasti tuntumassa. Päätösminuuteilla isännät nousivat jo kahden maalin päähän, mutta lähemmäs kiri ei riittänyt ja BK vei pisteet matkassaan.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg jäi harmittelemaan ensimmäistä 30-minuuttista.

– Pelasimme huonon ensimmäisen puoliajan, minkä jälkeen pääsimme takaisin otteluun ja olen tyytyväinen, että näytimme hyvää uskoa omaan peliin, Monnberg totesi.

BK-46:n päävalmentajan Andreas Rönnbergin mietteet olivat koko lailla peilikuva edellisestä.

– Olen erittäin tyytyväinen ensimmäiseen puoliaikaan, puolustimme hyvin, mutta epäonnistuimme hyökkäyksissä aika paljon. Toisella puoliajalla tuntui kuin että rupesimme hieman pelkäämään ja he pääsivät lähemmäksi, mutta sitten tuli muutama hyvä yksilösuoritus – Säkkinen pelasi hyvin lopussa, uskalsi ottaa paikkoja ja teki maaleja. Erittäin tiukka peli tänään, Rönnberg ruoti.

Samoilla linjoilla oli myös ottelun parhaana pelaajana palkittu BK:n Jac Karlsson.

– Hyvä ensimmäinen puoliaika meiltä, sitten emme oikein saaneet ratkaistua Dickenin seitsemän vastaan kuusi -pelaamista toisen puoliajan aikana ja he pääsivät hieman lähemmäksi. Tärkeät kaksi pistettä meille tänään.

Dicken – BK-46 31-33 (10-16)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Max Granlund 9, Armi Pärt 7, Filip Söderlund 6, Anton Rémy 2, Thomas Hollfast 2 (2), Joacim Broman 2, Benny Broman 2, Mikael Mäkelä 1
BK-46: Sebastian Säkkinen 9 (1), Nico Rönnberg 9 (2), Jac Karlsson 7 (2), Markus Viitkar 2, Janne Korpimäki 2, Miska Henriksson 2, Linus Sjöman 1, Oliver Nordlund 1

Tähtipelaajat
Jac Karlsson BK-46 3
Mikael Mäkelä Dicken 2
Nico Rönnberg BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Anthon Nyström 1 x 2 min, Santeri Hakkarainen 1 x 2 min
BK-46: Janne Korpimäki 1 x 2 min, Nico Rönnberg 1 x 2 min

Erotuomarit: Niko Tillan – Magnus Roth

Yleisöä: 176

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk