Neljän ottelun viikonloppu SM-liigassa

SM-liiga jatkuu tiiviillä tahdilla ja syyskuun viimeisenä viikonloppuna ohjelmassa on kaikkiaan neljä ottelua.

BK-46 viettää ainoana joukkueena vapaata viikonloppua otteluiden suhteen. HC Tallinn puolestaan pelaa kauden ensimmäiset vierasottelunsa ja kohtaa viikonloppuna sekä Cocksin että GrIFK:n.

Viikonloppu käynnistyy Turusta, jossa ”kamratderbyssä” sekä ÅIFK että HIFK hakevat kauden avauspisteitään.

Kaksikon lisäksi vielä pisteittä oleva SIF puolestaan isännöi lauantain iltaottelussa Dickeniä. SIF on päävalmentaja Marcus Sjöstedtin mukaan oikealla tiellä huolimatta kahdesta tappiosta kauden alkuun. Edellisottelussa GrIFK:ta vastaan etenkin nuoret Benjamin Peitsaro ja Rasmus Lundell nousivat vahvasti esille.

– Siinä on kaksi pelaajaa, joilla on paljon vauhtia ja lahjakkuutta. On jännittävää seurata heitä, Sjöstedt sanoi Västra Nylandille.

HC Tallinn otti historialliset avauspisteensä SM-liigassa kaksi viikkoa sitten kaatamalla SIF:n, tosin toisessa ottelussa BK-46 oli liian vahva tallinnalaisille. HC Tallinn on kuitenkin yllätysvalmis joukkue ja uudet vahvistukset pääsevät koko ajan paremmin joukkueeseen sisään. Tästä oli hyvä osoitus Viron pääsarjan ottelu viikko sitten – HC Tallinn hali 36-25 voiton SK Tapasta ja kentän maalikuninkaina häärivät Oleksii Shcherbak (9) ja Dmytro Turchenko (8).

SM-liiga viikonloppuna:
La 25.9. 14.00 ÅIFK – HIFK
La 25.9. 16.00 Cocks – HC Tallinn
La 25.9. 19.15 SIF – Dicken
Su 26.9. 16.00 GrIFK – HC Tallinn

Viikonlopun ottelut kauden kaikkien otteluiden tapaan suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk