Kolmen ottelun tiukka lauantai SM-liigassa

SM-liigan lauantai 4. joulukuuta tarjoaa kolme kamppailua tiiviissä paketissa loppuiltapäivästä.

Kauniaisissa lauantain ottelu käynnistyy jo kello 16.00 ja hyvän vireen löytänyt GrIFK lähtee haastamaan sarjataulukon kärjessä keikkuvaa Dickeniä.

Kahdessa viime ottelussaan Dicken on kukistanut sekä Cocksin että BK-46:n. GrIFK:lla on ainakin pelituntuma kohdillaan, edessä on kolmas ottelu kahdeksan päivän sisään. Joukkue on lisäksi viime peleissään ottanut täydet pistepotit pahimmista kilpailijoistaan, mitä tulee runkosarjan neljännen sijan saavuttamiseen. SIF, ÅIFK ja HIFK meni kukin vuorollaan nurin selkein lukemin.

Dickeniä vastaan Grani voi huolettaa heittää rennosti harteilleen haastajan viitan. Patrik Roslanderin ja Robin Granlundin otteet entistä seuraansa vastaan on tietysti suuren mielenkiinnon kohteena, mutta ottelussa on vastakkain kaksi kollektiiviseen joukkuepeliin panostavaa ryhmää. Granin viime peleissä vastuuta on jaeltu entistä laajemmin ja pelaaja toisensa perään on kiittänyt siitä hyvinä onnistumisina, joten parrasvaloihin voi hyvin nousta yllättäviäkin ratkaisijoita.

Siuntiossa kohtaavat puolestaan sarjataulukon jumbosijalla oleva SIF ja Dickenin tavoin vain yhden tappion kuluvalla kaudella kokenut Cocks. Jos on Grani Dickeniä vastaan haastaja, niin SIF on sitä vielä selvemmin Cocksia vastaan etenkin, kun ikävät loukkaantumiset tuntuvat jatkuvasti riivaavan siuntiolaisia. Viimeksi HIFK:ta vastaan rivistä oli pudonnut Filip Churlevski.

– Hän on loukkaantunut, emmekä tiedä kauanko hän on sivussa, SIF-luotsi Marcus Sjöstedt kuittasi Västra Nylandille.

Lauantain kolmannessa ottelussa kohtaavat HIFK ja ÅIFK, jotka kumpikin pyrkivät vielä tavoittamaan GrIFK:ta ja päästä taistelemaan tosissaan paikasta neljän parhaan joukossa. HIFK:lla on alla tärkeä voitto SIF:sta, kun ÅIFK puolestaan on harvennein rivein ollut hiukan alamaissa viime kierrokset. HIFK:lla on lisäksi revanssihenkeä, sillä Turussa aiemmin syksyllä ÅIFK oli vahvempi.

SM-liiga lauantaina 4.12.:
16.00 GrIFK – Dicken (VeikkausTV)
17.00 SIF – Cocks
17.00 HIFK – ÅIFK

Kauden kaikki ottelut suorana SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk