Kolmen ottelun tiivis lauantai edessä SM-liigassa

SM-liigakausi jatkuu lauantaina kolmella ottelulla ja myös GrIFK pääsee nyt avaamaan kautensa hiukan muita myöhemmin.

Ottelut lauantaina pelataan tiiviissä tahdissa, kun Dicken – ÅIFK Pirkkolassa alkaa kello 16.15 ja kamppailut SIF – GrIFK ja HIFK – BK-46 pääsevät kumpikin vauhtiin kello 17.00.

Dickenille lauantain ottelu on jo kauden kolmas ja hyvän vertailukohdan antaa se, että vierailija ÅIFK:n tavoin Dicken on ehtinyt jo kohdata mestarisuosikki Cocksin. ÅIFK taipui avauksessa riihimäkeläisille suhteellisen selvästi, mutta Dicken piti viikolla Cocksia todella tiukoilla ja kärsi niukan yhden maalin tappion.

GrIFK:lle ottelu on puolestaan kauden ensimmäinen ja matka vie Siuntioon, jossa vastassa on varmasti motivoitunut isäntä SIF:n kärsittyä kauden avauksessaan vierastappion HC Tallinnille.

– Siitä ottelusta on paljon opittavaa jatkoa ajatellen. Meidän pitää keskittyä enemmän kaikkeen. Parantamista on paljon, SIF-luotsi Marcus Sjöstedt sanoi Västra Nylandille.

Cocksin tavoin ennakkosuosikkeihin nostettu BK-46 haki vakuuttavasti kauden avauspisteet viikko sitten Tallinnasta, kun HIFK puolestaan taipui Stadin derbyssä Dickenille selvin numeroin. Tehtävä HIFK:lla ei helpotu, vaikka joukkue pääseekin nyt ensi kertaa kotiyleisön eteen.

SM-liiga lauantaina 18.9.:
16.15 Dicken – ÅIFK, Pirkkolan Palloiluhalli
17.00 SIF – GrIFK, Fennia Arena
17.00 HIFK – BK-46, Helsingin Urheilutalo

Kaikki SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk