Kolme ottelua jatkosarjoissa viikolla

SM-liigan jatkosarjat lähestyvät ratkaisuvaiheitaan ja viikolla ohjelmassa on jälleen kolme ottelua.

Ylemmässä jatkosarjassa puhtaasti neljällä voitolla avannut BK-46 matkaa tiistaina GrIFK:n vieraaksi. Grani on ammentanut itseluottamusta kahdesta perättäisestä Cocks-voitosta, vaikka etenkin jälkimmäisessä ottelussa riihimäkeläiset olivat hyvin siipirikkoisella joukkueella.

GrIFK aloitti ylemmän jatkosarjan Karjaalla 31-25 kotijoukkueen voittoon päättyneellä ottelulla. Kauden mittaan karjaalaiset ovat vieneet nimiinsä kaikki neljä keskinäistä kohtaamista. Luolassa näistä otteluista on pelattu vasta yksi, lokakuussa pisteet lähtivät bussikuljetuksella länteen maalein 23-29. Granin nousuvire on kuitenkin hyvin tiedossa myös kahdeksan voiton putkessa olevan vastustajan leirissä.

– GrIFK on ehkä yleisesti vähän laskettu pois kuvioista ja ajateltu, että ratkaisu tapahtuu meidän, Dickenin ja Cocksin kesken. Minusta GrIFK pystyy kuitenkin pelaamaan samalla tasolla, BK-luotsi Andreas Rönnberg toteaa Västra Nylandissa.

– Tästä ei tule helppo vierasottelu ja meidän pitää pelata täysillä, jos haluamme kaksi pistettä ottaa.

Samaan aikaan keskiviikkona ÅIFK saa alemman jatkosarjan ottelussa vieraakseen vahvassa putkessa olevan HIFK:n. Pistekin riittäisi helsinkiläisille sinetöimään alemman jatkosarjan voiton. ÅIFK puolestaan hamuaa lisäpisteitä tarratakseen kiinni viimeiseen puolivälieräpaikkaan.

Ylempi jatkosarja jatkuu torstaina, kun tiistaina eurocupissa pelaava Cocks saa vieraakseen Dickenin. Ottelu on kummallekin erittäin tärkeä taistelussa suorasta välieräpaikasta GrIFK:n kanssa. Cocksin pelaajatilanne viikonloppuna oli todella haastava ja ajankohtaisempaa tietoa tästä on tarjolla tiistaisen European Leaguen ottelun jälkeen.

SM-liigan jatkosarjat viikolla:
Ke 2.3. 19.00 GrIFK – BK-46 (ylempi js)
Ke 2.3. 19.00 ÅIFK – HIFK (alempi js)
To 3.3. 18.30 Cocks – Dicken (ylempi js)

Kauden kaikki ottelut suorana SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk