Kaksi ottelua SM-liigaa viikonloppuna – cupissa neljäs puolivälierä

SM-liiga jatkuu kahdella ottelulla lauantaina ja lisäksi Suomen Cupissa pelataan neljäs puolivälieräottelu sunnuntaina.

Dicken isännöi jo lauantaina alkuiltapäivästä pelattavassa ottelussa GrIFK:ta, joka on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja kahdella tappiolla ollen liigassa nelossijalla ennen lauantain ottelua. Voitot ovat tulleet selkeällä 7 maalin erolla SIF:stä sekä HC Tallinnista, kun taas tappiot ovat kärsitty kahdesti Cocksia vastaan, ensimmäinen viiden maalin erolla ja toinen, viime viikonloppuna kärsitty peräti 11 maalin selkäsauna. Tästä Grani varmasti sisuuntuneena ja ärsytettynä lähtee lauantain peliin kovalla taistelutahdolla.

Dicken puolestaan lähtee otteluun hyvällä itseluottamuksella, kun voittoja on kertynyt viidestä ottelusta jo neljä kertaa, viimeisin viime viikonloppuna haettu Tallinnan tuliainen. Dickenin ainoa pistemenetys on tullut Granin tapaan Cocksia vastaan.

Lauantain toisessa ottelussa ovat vastakkain pistemenetyksittä sarjaa johtava Cocks ja vielä kauden avauspisteitään hakeva SIF, joten ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. SIF on kuitenkin parantanut otteitaan syksyn edetessä, vaikka pistepussissa tämä ei vielä ole näkynyt.

– Toki teemme myös hyviä asioita kentällä, mutta toisaalta meille tulee aivan liikaa teknisiä virheitä hyökkäyksessä. Niihin meillä ei olisi varaa, SIF-luotsi Marcus Sjöstedt mietti edellisen, BK-46:lle kärsityn tappion jälkeen Västra Nylandin mukaan.

Sunnuntaina ratkotaan Suomen Cupin neljäs ja viimeinen välieräjoukkue. Tiensä välieriin ovat jo raivanneet BK-46, Dicken ja Cocks. Neljännen välieräpaikan kohtalon ratkaisevat Riihimäellä 1. divisioonassa pelaavat Cocks Akatemia ja EIF. Suomen Cupin välieräparit arvotaan 19.10. klo 13 Facebook-livelähetyksessä.

SM-liiga lauantaina 16.10.:
13.30 Dicken – GrIFK
16.00 Cocks – SIF

Kaikki SM-liigan ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Suomen Cupin puolivälierä sunnuntaina 17.10.:
18.00 Cocks Akatemia – EIF

Maajoukkue vs SM-liigan All Stars 2.11. – pelaajaäänestys alkanut

MM-karsintoihin valmistautuva miesten maajoukkue pelaa tiistaina 2.11. Riihimäellä ottelun yleisöäänestyksellä valittavaa SM-liigan All Stars -joukkuetta vastaan. Äänestyksen ensimmäisessä vaiheessa valittiin ottelulle erotuomarit ja All Stars -joukkueelle valmentajat.

Suora linkki äänestyslomakkeeseen.

Pelaajaäänestys on nyt avattu. Voit valita SM-liigan pelaajista suosikkisi jokaiselle pelipaikalle. Jokaiselle pelipaikalle valitaan kaksi eniten ääniä saanutta pelaajaa. Lue lisää tapahtumasta täältä.

 

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk