Kahden ottelun keskiviikko SM-liigassa

SM-liiga jatkuu keskiviikkona kahdella ottelulla Kauniaisissa ja Pirkkolassa.

GrIFK isännöi BK-46:tta ja vaikka joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa, on kauden alussa ollut eroa – BK on voittanut kaikki neljä otteluun, kun Granilla on viidestä ottelusta voittoja kaksi.

Toisaalta GrIFK saa nyt vastaansa kolmannen viime kauden mitalijoukkueen peräkanaa. Cocksia vastaan Grani pelasi jo molemmat runkosarjan ottelunsa, Dicken piti viime ottelussa vieraansa loitolla maalinteosta ja voitti 25-20. Neljä pistettä Kauniaisiin on saalistettu Siuntion ja HC Tallinnin kustannuksella.

Joukkueet kohtaavat tällä kaudella jo toisen kerran. Syyskuun alussa BK pudotti Granin Suomen Cupissa selkein lukemin 36-24.

Illan toisessa ottelussa kärkipään kahinoissa vahvasti mukana oleva Dicken saa vieraakseen edellisottelussa kauden pistetilinsä avanneen SIF:n. Dicken on ottelussa toki suosikki, mutta SIF sai reilusti lisää uskoa ÅIFK:n kaatamisesta.

– Tarvitsimme tätä. Se ottelu oli meille todella tärkeä ja oli hienoa, että pystyimme jälleen voittamaan, SIF:n Gustav Svanbäck sanoi Västra Nylandille.

SM-liiga keskiviikkona 27.10.:
19.00 GrIFK – BK-46 (SolidSport)
19.15 Dicken – SIF (SolidSport)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk