Cocks ja GrIFK kohtaavat keskiviikkona

SM-liigassa pelataan jo viikolla yksi ottelu, kun Cocks isännöi GrIFK:ta keskiviikkona Riihimäellä.

Kaksikko kohtasi viime keväänä välierissä ja silloin Cocks suorastaan jyräsi Granin yli. Kauniaislaisten loukkaantumistilanne oli tuolloin kuitenkin sellainen, ettei menneitä kannata liikoja enää keskiviikkona muistella. Uuden kauden molemmat ovat avanneet tuloksellisesti hyvin.

Cocks on pelannut SM-liigassa kaksi ottelua. Ottelut ovat päättyneet Cocksin voittoihin, mutta parannettavaa on löytynyt erityisesti molempien otteluiden toisista puoliajoista. ÅIFK:ta vastaan Cocksin 11:sta maalin johto kutistui kuuteen maaliin toisella puoliajalla ja Dicken tuli toisella puoliajalla viiden maalin päästä tasoihin.

Vierailija GrIFK hoiti avauskierroksen ottelunsa Siuntiossa tyylillä kotiin. Alussa otettu komento piti toisen jakson avauskymppiä lukuun ottamatta hyvin ja tuoreet vahvistukset Patrik Roslander ja Carl Weurlander viihtyivät hienosti uusissa väreissään. Weurlander muodosti Robin Granlundin kanssa erinomaisen heittouhan, ja tuplasi Fredrik Forssin ja Richard Sundbergin ympärillä isojen miesten puolustusmuurin.

GrIFK oli kauden ensimmäisessä ottelussaan hyvä erityisesti ottelun lopussa, joten Cocksin täytyykin pelata tasainen ottelu jotta pisteet jäisivät ottelun päätyttyä Riihimäelle.

Cocks-GrIFK alkaa Cocks Areenalla keskiviikkona kello 18.30.

Ottelua voi kaikkien kauden SM-liigaotteluiden tapaan seurata suorana lähetyksenä SolidSportilta. Ottelu lähetetään monikameratuotantona ja sen selostaa Tomi Salminen.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk