SIF ja HIFK pistejakoon trillerissä

SIF:n ja HIFK:n kohtaaminen keskiviikkona oli etenkin toisella jaksolla melkoista jännitysnäytelmää ja lopputuloksena oli tasapeli.

HIFK:n räväkkä alku vei vieraat jo viiden maalin johtoon ennen kuin SIF alkoi herätä. Isännät kampesivat vähitellen rinnalle ja käänsivät tilanteen tauon alla edukseen kolmen maalin erolla.

Toisen jakson alku edettiin SIF:n niukassa johdossa, kunnes reilun 10 minuutin jälkeen HIFK oli noussut tasoihin. Tästä edettiin tasaisesti johdon vaihdellessa maalilla suuntaan ja toiseen. Sama tahti jatkui loppuun saakka ja pisteet jaettiin SIF:n iskettyä loppusekunneilla tasoitusmaalin.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt oli helpottunut pisteen pelastamisesta loppusekunneilla.

– Saamme olla tyytyväisiä yhteen pisteeseen, se voi olla tärkeä runkosarjan lopussa. Meillä oli hieman vaikeuksia toisella puoliajalla. HIFK teki liian monta helppoa maalia, esim. puolikontrauksilla. Lisäksi [Bogdan] Klepa otti montaa 6 metrin palloa ottelun lopussa, Sjöstedt kertasi ottelua.

HIFK:n päävalmentaja Jaakko Horelli oli tyytyväinen omiensa ryhtiliikkeestä.

– Meillä asenne oli 100% parempi kuin edellisessä ottelussa. Molemmilla joukkueilla oli avaimet voittoon. Meillä oli muutama virhe liikaa, jolla annoimme vastustajalle mahdollisuuden vastaiskulle, Horelli sanoi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä napannut HIFK:n Vladimir Knopinskii oli tulokseen myös tyytyväinen.

– Tämä oli tärkeä ottelu, koska se oli vuoden viimeinen ja saimme siitä hankittua siitä pisteen. Oma pelini oli ok mutta ei täydellinen, haluan aina onnistua sataprosenttisesti, Knopinskii painotti.

SIF – HIFK 29-29 (14-11)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Gustav Svanbäck 7 (4), Christoffer Thor 6, Carl Weurlander 4, Igor Trajkovski 4, Fredrik Karlsson 4, Ott Varik 2, Filip Churlevski 2
HIFK: Kristo Voika 5 (1), Vladimir Knopinskii 5, Sten Maasalu 4, Erkka Näntö 3, Viktor Grönmark 3, Samuel Alexandersson 3, Niclas Ahlgren 3, Oscar Udd 2, Gheorghe Safronii 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Vladimir Knopinskii HIFK 3
Christoffer Thor SIF 2
Sten Maasalu HIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Carl Weurlander 1 x 2 min, Fredrik Karlsson 1 x 2 min, Ott Varik suora punainen kortti, Vincent Voutilainen 2 x 2 min
HIFK: Erkka Näntö 1 x 2 min, Gheorghe Safronii 2 x 2 min, Sten Maasalu 1 x 2 min

Erotuomarit: Pasi Ojapalo – Harri Nieminen

Yleisöä: 6

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk