SIF haki niukan voiton ÅIFK:sta

Perjantainen ÅIFK:n ja SIF:n kohtaaminen oli kauttaaltaan tasainen ja ratkesi vasta loppuminuuteilla vieraiden eduksi.

Kotijoukkue ÅIFK oli alkuminuutit lievästi niskan päällä, mutta osat vaihtuivat nopeasti ja SIF otti tahtipuikon haltuunsa. Kaikkiaan avausjakso edettiin kuitenkin tasaisesti ja vierasjohto kirjattiin tauolla kahden maalin erolla.

Toisella jaksolla ÅIFK nousi vähitellen taas SIF:n rinnalle ja jakson puolivälissä jo johtoonkin. Tästä edettiin tasatahtia aina viimeisellä viisiminuuttiselle saakka, kunnes SIF:n vahva loppu ratkaisi ja pisteet matkasivat Siuntioon.

ÅIFK:n päävalmentaja Robin Karlsson oli ottelun jälkeen hiukan kaksijakoisissa mietteissä.

– Ensimmäisen puoliajan puolustuspelillä ei pelejä voiteta. Hyvä taistelu toisella puoliajalla. Valitettavasti se ei riittänyt, Karlsson pohti.

SIF-piiskuri Marcus Sjöstedt oli tyytyväinen voittoon ja antoi tunnustusta myös vastustajalle.

– Tyypillinen SIF-ÅIFK -peli. Peli oli pitkään tasan. Åbo pelasi hyvin ja meillä oli vaikeuksia puolustuksen kanssa. Carl Weurlander oli ylivoimaisesti kentän paras tänään, Sjöstedt arvioi.

– Toivottavasti ottelu ei ollut tämän vuoden viimeinen.

Kymmenen maalia heittänyt Weurlander valittiin myös ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi ja sen myötä tilille ropisi kolme LähiTapiola-tähteä.

– Pitkän bussimatkan jälkeen pelattiin ”Havaiji-käsipalloa”. Molempiin päihin tehtiin maalej,a eikä kumpikaan halunnut puolustaa, toisella puoliajalla oli parempaa pelaamista. Onnistuimme tekemään lopussa muutaman tärkeän maalin. Nyt on mukava bussimatka kotiin, Weurlander maisteli tyytyväisenä.

ÅIFK – SIF 29-31 (16-18)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
ÅIFK: Niklas Manderoos 10 (3), Isak Lehvonen 5, Peik Sjöblom 4, Andreas Nyström 4, Oscar Berglund 3, Elias Nyman 2, Valter Georgs 1
SIF: Carl Weurlander 10, Ott Varik 6, Filip Churlevski 5, Gustav Svanbäck 4 (2), Igor Trajkovski 2, Fredrik Karlsson 2, Edvin Voutilainen 1, Christoffer Thor 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Carl Weurlander SIF 3
Niklas Manderoos ÅIFK 2
Filip Churlevski SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
ÅIFK: Robin Mattsson 1 x 2 min, Valter Georgs 1 x 2 min
SIF: Fredrik Karlsson 1 x 2 min, Gustav Svanbäck 1 x 2 min, Igor Trajkovski 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Samuel Leandersson

Yleisöä: 77

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk