HC Tallinn haki selvän voiton SIF:sta

Lauantaina BK-46:tta tiukilla pitänyt HC Tallinn nappasi kaksi pistettä matkaansa viikonlopusta kaatamalla sunnuntaina SIF:n selvin lukemin.

Alkuminuuttien jälkeen ote ottelussa siirtyi HC Tallinnille, mutta SIF pysytteli tuntumassa ja oli vielä 19. minuutilla vain kahden maalin päässä. Avausjakson loppu edettiin kuitenkin vahvasti vieraiden merkeissä ja eroa taukoon mennessä kertyi yhdeksän maalia.

Tauon jälkeen HC Tallinn venytti johtonsa nopeasti jo 12 maaliin. SIF sai pientä kiriä aikaiseksi ja nousi parhaimmillaan seitsemän maalin päähän, mutta pidemmälle yritys ei riittänyt. HC Tallinn piti johdostaan kiinni varmasti loppuun saakka.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt oli pettynyt etenkin avauspuoliskon esitykseen.

– Vaikea ensimmäinen puoliaika, luultavasti koska meillä on ollut kahden-kolmen viikon pelitauko. Olimme huolimattomia pallon kanssa ja lisäksi puolustimme huolimattomasti. Toinen puoliaika oli meidän parempia puoliaikoja, mutta ensimmäinen ratkaisi, Sjöstedt mietti.

HC Tallinnin luotsi Bo Ǿstergaard sen sijaan saattoi olla omiensa otteisiin tyytyväinen.

– Mielestäni teimme hyvää työtä. Meillä oli vaikea peli eilen, jossa meillä olisi ollut mahdollisuuksia voittaa. On aina vaikeata pelata kaksi peliä peräkkäisinä päivinä, mutta meillä riittää voimia siihen. Teimme hyvän pelin ja pysyimme pelisuunnitelmassa, en voi olla muuta kuin tyytyväinen, Ǿstergaard kiitteli.

Samoilla linjoilla oli ottelun parhaana pelaajana palkittu Uladzislau Barylau.

– Tämä oli meiltä hyvä peli, Barylau kiteytti.

SIF – HC Tallinn 25-34 (12-21)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Anton Luuppala 6, Filip Churlevski 6, Vincent Voutilainen 3, Gustav Svanbäck 3 (1), Niki Tuominen 2, Christoffer Modig 2, Niklas Sillman 1, Benjamin Peitsaro 1, Joonas Ahola 1
HC Tallinn: Kaspar Lees 9 (3), Uladzislau Barylau 6, Dmytro Turchenko 5, Oleksii Shcherbak 4, Jürgen Rooba 4, Marek Karu 3, Ihor Skyba 2, Kalev Kütt 1

Tähtipelaajat
Uladzislau Barylau HC Tallinn 3
Oleksii Shcherbak HC Tallinn 2
Marius Aleksejev HC Tallinn 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Christoffer Modig 1 x 2 min, Daniel Walander 1 x 2 min, Gustav Svanbäck 1 x 2 min, Vincent Voutilainen 1 x 2 min
HC Tallinn: Dmytro Turchenko 1 x 2 min, Ihor Skyba 3 x 2 min, sulkeminen 3 ulosajon takia

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 67

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk