GrIFK otti ÅIFK:lta pisteet varmasti

GrIFK avasi alemman jatkosarjan osaltaan voitokkaasti, kun ÅIFK kaatui sunnuntaina Kauniaisissa selkein lukemin.

Kotijoukkue otti otteen haltuunsa jo alkuminuuteilla ja venytti johtonsa kuuteen maaliin jo ennen 20. peliminuutin täyttymistä. Sama kuuden maalin ero oli myös tauolle mentäessä.

Toisella jaksolla Grani venytti kaulan vähitellen jo kymmeneen maaliin ja ottelu alkoi olla ratkaistu. Isännät saattoivat lopussa kierrättää miehistöään ja etenivät varmaan voittoon ja kahteen pisteeseen.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman oli esitykseen kaikin puolin tyytyväinen. Iltapäivää vain varjosti paha loukkaantuminen. Patrik Johanson loukkasi uudestaan olkapäänsä palattuaan kentille vain tovi sitten loukkaantumisen jäljiltä.

– Tietenkin hieno voitto ja erittäin vahvaa puolustuspelaamista, mutta ajatukset ovat kuitenkin Pavassa (Patrik Johanson). Todella ikävää, kyseessä on vakava vamma…

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä napsinut Grani-maalivahti Atte Pakarinen kehui myös puolustuspeliä.

– Oli hyvä puolustus tänään ja oli kiva seistä sen takana. Kaiken kaikkiaan hyvä peli meiltä!

ÅIFK:n päävalmentaja Aku Kuusisto oli niin ikään puolustuspeliin tyytyväinen, mutta toisessa päässä jäi toiovttaavaa.

– Tehtiin mielestäni kauden paras puolustuspeli, mutta hyökkäyspäässä sen sijaan oli todella seisovaa ja siinä meillä riittää vielä töitä, Kuusisto pyöritteli.

GrIFK – ÅIFK 27-19 (15-9)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Ville Viljanen 4 (3), Alexander Qvist 4, Daniel Lång 4, Niki Tuominen 3, Richard Sundberg 3, Miro Koljonen 2, Robin Granlund 2, Patrik Lång 1, Jere Kantee 1, Kalle Kankaanpää 1, Anthony Hellakoski 1, Fredrik Forss 1
ÅIFK: Elias Nyman 4, Andreas Nyström 3 (1), Valter Georgs 3, Oscar Berglund 3, Peik Sjöblom 2, Eero Laine 2 (1), Isak Lehvonen 1, Thomas Hollfast 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Atte Pakarinen GrIFK 3
Richard Sundberg GrIFK 2
Alexander Qvist GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Christoffer Sjöblom 1 x 2 min, Richard Sundberg 2 x 2 min
ÅIFK: Elias Nyman 1 x 2 min, Jonne Karttunen 1 x 2 min, Oscar Berglund 1 x 2 min, Thomas Hollfast 1 x 2 min

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Yleisöä: 0

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk