Dicken nousi voittoon SIF:sta

Dicken ja SIF pelasivat sunnuntaina perin erikoisen ottelun. Vierailija SIF hallitsi ottelua 35 minuuttia, mutta loppu oli Dickenin yksipuolista näytöstä.

SIF lähti ennakkoluulottomasti haastamaan sarjakärkeä ja saikin ottelusta hyvä otteen. Alle kymmenessä minuutissa vierasjohto oli neljä maalia ja SIF piti myös asemistaan kiinni läpi avausjakson. Vierasjohto kirjattiin tauolla kolmen maalin erolla.

Toisen jakson alun SIF piti vielä pintansa, mutta sen jälkeen maalihanat tukkeutuivat tyystin ja Dicken vei vajaan 15 minuutin jakson puhtaasti 10-0 kääntäen pelin edukseen. Dicken purjehti lopulta selkeään voittoon pidettyään SIF:n koko toisen jakson hämmästyttävästi vain neljässä tehdyssä maalissa. Ottelun viimeiset 24 minuuttia Dicken vei nimiinsä murskaavasti 16-1.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg totesi tosiasiat lyhyesti.

– Hyvä tasonnosto heikon ensimmäisen jakson jälkeen, Monnberg sanoi.

Samoilla linjoilla oli ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt ja kolme LähiTapiola-tähteä tililleen napannut Ian Martin.

– Laiskan ensimmäisen jakson jälkeen saimme hyvin koottua pakan.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt myönsi, että virta yksinkertaisesti loppui kesken.

– Olen tyytyväinen lopputuloksesta huolimatta. pelasimme hyvin ja suunnitelman mukaan 40 minuuttia, lopussa loppui puhti ja kierrätimme pelaajia keskiviikkoa ja ensi viikonloppua ajatellen, Sjöstedt viittasi jo tuleviin tärkeisiin HIFK- ja ÅIFK-otteluihin.

Dicken – SIF 33-21 (14-17)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Ian Martin 8, Filip Söderlund 5 (1), Oskar Monnberg 5, Max Granlund 5, Anton Rémy 4, Felix Nilsson 2, Gusten Montonen 2, Benny Broman 2
SIF: Ott Varik 7, Christoffer Thor 4, Igor Trajkovski 3, Fredrik Karlsson 2, Filip Churlevski 2 (1), Carl Weurlander 1, Daniel Walander 1, Niklas Sillman 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ian Martin Dicken 3
Anton Rémy Dicken 2
Ott Varik SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: –
SIF: Carl Weurlander 1 x 2 min, Igor Trajkovski 2 x 2 min

Erotuomarit: Magnus Roth – Niko Tillan

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk