Cocks jyräsi yli GrIFK:n välierien avauksessa

Cocks aloitti SM-liigan välierät vakuuttavasti ja karkasi keskiviikon avausottelussa GrIFK:lta tavoittamattomiin jo avausjaksolla.

Cocks aloitti ottelun terävästi ja lukemat olivat alle viidessä minuutissa 4-0 ja tämä viitoitti myös tulevaa. Ilman maajoukkuemiehiä Anthony Hellakoskea ja Richard Sundbergia pelannut GrIFK oli selvästi ottavana osapuolena koko avausjakson ja etenkin maalinteko oli vieraille tervanjuontia. Taukoon mennessä Cocks oli karannut jo yli kymmenen maalin johtoon.

Toinen jakso ei varsinaisesti tarjonnut enää taistelua ottelun voitosta. Cocks piti selkeästä etumatkastaan kiinni ja johti parhaimmillaan jo 15 maalilla. Ottelun lopulla Grani pääsi kaunistelemaan lukemia, mutta voittajasta ei ollut pientäkään epäselvyyttä.

Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki antoi omilleen hiukan sapiskaa selän suoristamisesta selkeässä johtoasemassa.

– Tilanne on 1-0. Pettynyt olen toisen puoliajan asenteeseen, Kekki kuittasi.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman myönsi, että ottelu lähti alusta asti väärille urille.

– Alku meni mönkään. Itseluottamusta ei ollut. Ensimmäisessä erässä Cocks tuli hyvin ja [Gintaras] Morkunas onnistui maalissa, Källman kehaisi myös Cocks-maalivahtia.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä kuitannut Cocksin Teemu Tamminen tiivisti ottelun annin kahteen sanaan.

– Hyvä peli, Tamminen totesi.

Toinen välierä pelataan lauantaina 3.4. Kauniaisissa.

1. välierä
Cocks – GrIFK 33-23 (18-5)
Cocks johtaa voitoin 1-0.

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks: Teemu Tamminen 12 (4), Ivan Mosic 8, Srdjan Mijatovic 4, Vitalie Nenita 3, Davor Basaric 2, Vitalii Shitsko 1, Sandro Samardzic 1, Yury Lukyanchuk 1, Julius Kemppainen 1
GrIFK: Alexander Qvist 5 (1), Kalle Kankaanpää 5, Christoffer Sjöblom 2, Jere Kantee 2, Robin Granlund 2, Fredrik Forss 2, Erik Åkermarck 1, Ville Viljanen 1 (1), Daniel Timmerman 1 (1), Daniel Lång 1, Miro Koljonen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Teemu Tamminen Cocks 3
Giedrius Morkunas Cocks 2
Ivan Mosic Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Davor Basaric 1 x 2 min
GrIFK: Alexander Qvist 1 x 2 min, Daniel Lång 1 x 2 min, Fredrik Forss 1 x 2 min, Kalle Kankaanpää 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 0

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk