BK-46 väänsi niukan voiton GrIFK:sta

GrIFK Ja BK-46 pelasivat keskiviikkona erittäin tasaisen ottelun, jonka vieraat veivät nimiinsä niukasti.

Ottelun avausjakso oli kaikkineen tasainen, vaikka BK olikin niukasti niskan päällä läpi ensimmäisen 30-minuuttisen. Ero kasvoi suurimmilleen vasta juuri tauon alla vieraiden päästyä kolmen maalin johtoon.

Grani kuroi eron umpeen kuitenkin nopeasti tauon jälkeen ja sen jälkeen edettiin todella tasaisesti johdon vaihdellessa puolelta toiselle. Lopulta BK veti kuitenkin pidemmän korren niukalla yhden maalin erolla.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman oli harmissaan ennen kaikkea lopputuloksesta.

– Turhauttavaa, kolmas ottelu putkeen jossa pelataan hyvin. Valitettavasti emme vaan saa palkintoa. Luotiin paljon paikkoja mutta emme saa palloja sisälle. Luodaan paikkoja peräti enemmän kuin vastustaja. Pelataan kyllä ihan hyvin, mutta jää pienestä kiinni, Källman puhisi

BK-46:n päävalmentaja Andreas Rönnberg nosti esille pitkähköksi eri syistä venyneen ottelutauon.

– Huomioitavaa oli että ei olla pelattu pitkään aikaan. Hieman oli epävarmuutta huomattavissa. Hyökkäyksessä Jac [Karlsson] ohjaa hyvin peliä, mutta puolustuksessa päästämme vastustajan helposti ampumaan liian läheltä. Vasta ottelun lopussa saamme puolustuksen toimimaan.

– Helpottavaa saada voitto ja voidaan hieman hengähtää. Nyt saadaan pelaajia takasin remmiin ja päästään harjoittelemaan, Rönnberg totesi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä veikin nimiinsä BK:n kokenut Jac Karlsson.

– Koko ottelun ajan meillä oli puolustuksessa liian pitkät välimatkat toisiimme. Ihme että tällä puolustuksella voitetaan ottelu.

– Ensimmäisellä puoliajalla hyökkäyksemme toimii erittäin hyvin. Toisella puoliajalla hieman kadotettiin hyökkäyspeliämme, emme mene maalia kohden, vaan siirtelemme palloa liikaa sivuttain. Asenne oli hieman vaisu, luultiin että selviämme helpolla. Siihen meillä ei ole varaa, näinkin hyvää GrIFK:ta vastaan, Karlsson muistutti.

GrIFK – BK-46 28-29 (16-19)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Anthony Hellakoski 8, Robin Granlund 7, Richard Sundberg 6 (1), Fredrik Forss 3, Ville Viljanen 2, Alexander Qvist 2
BK-46: Sebastian Säkkinen 6 (2), Victor Westerlund 5, Oliver Nordlund 5, Jac Karlsson 5, Linus Lindberg 4, Albert Lindholm 2, Linus Sjöman 1, Kenneth Dahlberg 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Jac Karlsson BK-46 3
Anthony Hellakoski GrIFK 2
Mikael Heinonen BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Fredrik Forss 1 x 2 min
BK-46: Jac Karlsson 1 x 2 min, Miska Henriksson 1 x 2 min, Robin Sjöman 1 x 2 min, Sebastian Säkkinen 1 x 2 min

Erotuomarit: Mikael Lindroos – Jan-Erik Leandersson

Yleisöä: 168

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk