SM-liigan lokakuu päätökseen kahdella ottelulla

SM-liigassa pelataan lauantaina kaksi ottelua lokakuun päätteeksi ja samalla siirrytään parin viikon maajoukkuetauolle.

Sarjataulukon kärkijoukkueet Dicken ja Cocks ovat molemmat tulessa lauantaina. Dicken saa ÅIFK:n vieraakseen ja Cocks puolestaan matkaa SIF:n kotiareenalle Siuntioon.

Dicken on viettänyt pidempää pelitaukoa tiukan alkukauden jälkeen ja se piteni entisestään, kun BK-46 joutui siirtämään viime lauantaiksi kaavaillun kotiottelunsa pelaajapulan takia. Näin ollen lauttasaarelaiset ovat viettäneet peräti kolme viikkoa pelaamatta. Dicken aloitti kautensa juuri ÅIFK:ta vastaan, ja Samppalinnasta tuliaisiksi tuotiin kaksi pistettä tylyin 20-39 lukemin.

ÅIFK joka on ottanut kaksi voittoa seitsemässä ottelussaan piti BK-46:tta todella tiukalla keskiviikkona, kun kanarialinnut johtivat viidellä maalilla tauolla. BK kuitenkin piristyi toisella jaksolla ja vei ottelun lopulta nimiinsä lukemin 35-38.

Kauden kuudesta ottelusta yhtä monta voittoa kirjannut Dicken on joka tapauksessa lauantaina Pirkkolassa selkeä ennakkosuosikki.

SIF:n vieraaksi matkaava Cocks on tasapisteissä Dickenin kanssa, mutta ottelun enemmän pelanneena. Tiliä rasittaa yksi tappio juuri Dickenille, mutta myös Cocks on lauantain kamppailussa selkeä ennakkosuosikki.

Joukkueet kohtasivat cupissa kaksi viikkoa sitten ja Cocks oli tuolloin kotonaan vahvempi maalein 33-24.

– Cocks rankaisi meitä kovasti hyökkäyspään virheistä. Se oli suurin ero ja Cocks oli hyvä vastaiskuissa, SIF:n päävalmentaja Teddy Nordling totesi Västra Nylandille.

Seuraavat ottelut Pyhäinpäivän jälkeen SM-liigassa pelataan 14.11.

SM-liiga lauantaina 31.10.:
16.15 Dicken – ÅIFK (SolidSport)
17.30 SIF – Cocks (SolidSport)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk