SM-liigan jatkosarjat käyntiin viikonloppuna

SM-liigakausi on edennyt vaiheeseen, jossa edessä ovat jatkosarjojen ensimmäiset ottelut. Viikonloppuna saadaan käyntiin sekä ylempi että alempi jatkosarja.

Jatkosarjoihin lähdetään runkosarjan sijoituksen perusteella jaetuin lähtöpistein 3, 2, 1 (ja 0). Ylemmässä jatkosarjassa pelataan neljän joukkueen kaksinkertainen sarja ja alemmassa jatkosarjassa kolmen joukkueen kolminkertainen sarja.

Ylemmän jatkosarjan 3. ja 4. sijoittuneet sekä alemman jatkosarjan 1. ja 2. sijoittuneet joukkueet pelaavat puolivälierät, otteluparit ovat YJ3-AJ2 ja YJ4-AJ1, paras kolmesta. Puolivälierien voittajat pelaavat välierät ylemmän jatkosarjan 1. ja 2. sijoittuneita vastaan, paras viidestä. Samoin finaalit välierien voittajien kesken pelataan paras viidestä -järjestelmällä.

Jatkosarjojen avauksen ennakkoon ehkä mielenkiintoisin ottelu on uusinta viime viikonlopun cup-finaalista BK-46:n ja Dickenin kesken – tällä kertaa tosin Dickenin kotiareenalla Pirkkolassa. BK vei cupin nimiinsä ja aiheutti samalla Dickenille kauden ensimmäisen tappion, mikä toi uutta sähinää myös ylempään jatkosarjaan.

– Pelaajat näkivät, että meitä on vaikea lyödä, jos puolustamme hyvin ja autamme toisiamme, BK-luotsi Andreas Rönnberg totesi Västra Nylandille.

Ylemmän jatkosarjan toisessa ottelussa Cocks isännöi SIF:aa.

Alemmassa jatkosarjassa ÅIFK:lla on edessä tuplaviikonloppu, kun turkulaiset isännöivät perjantaina HIFK:ta ja matkaavat puolestaan sunnuntaina GrIFK:n vieraaksi.

Viikonlopun ottelut:

Ylempi jatkosarja:
La 13.2. klo 16.00 Cocks – SIF (SolidSport)
La 13.2. klo 16.15 Dicken – BK-46 (SolidSport)

Alempi jatkosarja:
Pe 12.2. klo 18.30 ÅIFK – HIFK (SolidSport)
Su 14.2. klo 16.00 GrIFK – ÅIFK (SolidSport)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk