SM-liiga kohti runkosarjan päätöstä

SM-liigan runkosarja pelataan yhtä ottelua vaille päätökseensä viikonlopun kolmen ottelun myötä.

Viikonloppu alkaa jo perjantaina Turusta, jossa ÅIFK isännöi kaimaseuraansa HIFK:ta. Turkulaisten runkosarjasijoitus 7. ei enää muutu, mutta HIFK:lla on mahdollisuus vielä nousta pykälällä ohi GrIFK:n viidenneksi ja teoriassa jopa neljännelle sijalle saakka.

GrIFK kamppailee viidennestä sijasta HIFK:n kanssa ja isännöi puolestaan lauantaina runkosarjan kakkossijan jo varmistanutta Cocksia. Joukkueiden keskinäiset mittelöt ovat viime vuosina kallistuneet varsin yksipuolisesti Cocksin suuntaan, mutta lokakuun lopussa pelatussa edellisessä kohtaamisessa Grani pisti kunnolla hanttiin häviten Kukko areenalla kahdella maalilla 30-28.

Grani sai vuodenvaihteessa takaisin riveihinsä Miro Koljosen, jonka vaikutus näkyi heti ensimmäisessä ottelussa Granin haettua pisteet HIFK:lta.

Lauantaina pelataan myös Västnylandsderby BK-46:n isännöimänä. BK tulee päätymään runkosarjassa kolmanneksi, mutta SIF:n tilanne riippuu HIFK:n perjantain ottelusta. Jos HIFK on voittanut, siuntiolaiset tarvitsevat vielä pisteen varmistaakseen lopullisesti paikkansa ylemmässä jatkosarjassa.

SIF on joutunut pelaamaan varsin kapealla miehistöllä, eikä muutoksia lauantaille ole tiedossa.

– Kukaan loukkaantuneista ei palaa runkosarjaan, mutta toivomme että joku pystyisi pelaamaan jatkosarjassa, SIF-luotsi Marcus Sjöstedt muotoili Västra Nylandille.

SM-liiga viikonloppuna:
Pe 22.1. 18.30 ÅIFK – HIFK (VeikkausTV, SolidSport)
La 23.1. 16.00 GrIFK – Cocks (SolidSport)
La 23.1. 16.00 BK-46 – SIF (SolidSport)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk