Neljän päivän otteluputki jatkosarjoissa

SM-liigan jatkosarjat ovat hyvässä vauhdissa ja viikonlopun ympärillä tarjotaan kotimaista huippukäsipalloa peräti neljänä päivänä perättäin.

Ylemmässä jatkosarjassa pelataan lauantaina Västnylandsderby SIF:n isännöidessä BK-46:tta. Sunnuntaina ohjelmassa on puolestaan kärkipaikkaa jakavien Cocksin ja Dickenin kohtaaminen.

SIF:lla on jo melkoinen matka yltääkseen kahden parhaan joukkoon, mutta BK elättelee vielä toiveita noususta suoraan välieräpaikkaan. Alla karjaalaisilla on tasapeli Dickeniä vastaan ja niukka tappio Cocksille. Nyt tähtäimessä on jatkosarjan avausvoitto.

– Sitä tarvitaan ajatellen sitä, että päätyisimme kahden parhaan joukkoon ja suoralle välieräpaikalle. Lähdemme voittamaan tulevia otteluita, BK:n Oliver Nordlund linjasi Västra Nylandille.

Cocksin ja Dickenin kohtaamisessa pelataan jo tiukasti myös ylemmän jatkosarjan voitosta. Cocks on näyttänyt merkkejä nousuvireestä ja kalavelkojakin on maksettavana Dickenin vietyä nimiinsä molemmat kohtaamiset runkosarjassa.

Alemmassa jatkosarjassa HIFK:lla on edessä ”tuplaviikonloppu”, kun perjantaina vierailulle saapuu ÅIFK ja maanantaina matka vie Kauniaisiin GrIFK:n vieraaksi.

Perjantain ottelu on sikäli tärkeä, että ÅIFK:n on käytännössä saatava pisteitä, mikäli joukkue mielii vielä taistella puolivälieräpaikasta. HIFK puolestaan tarvitsee yhtä lailla pisteitä pysyäkseen kamppailussa jatkosarjan ykkössijasta. Tätä ajatellen myös maanantain ottelu on erittäin tärkeä.

Alemman jatkosarjan avauskierroksella HIFK kaatoi ÅIFK:n Turussa, mutta kärsi kotonaan tappion Granille.

SM-liiga viikonloppuna:

Ylempi jatkosarja:
La 20.2. klo 17.00 SIF – BK-46 (SolidSport)
Su 21.2. klo 16.00 Cocks – Dicken (SolidSport)

Alempi jatkosarja:
Pe 19.2. klo 19.00 HIFK – ÅIFK (SolidSport)
Ma 22.2. klo 19.00 GrIFK – HIFK (SolidSport)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk