Kärkijoukkueet kotiotteluissa keskiviikkona

SM-liigakausi jatkuu keskiviikkona 20. tammikuuta kahdella ottelulla, joita isännöivät kärkijoukkueet Dicken ja Cocks.

Dicken ja Cocks ovat jo varmistaneet runkosarjan kärkisijat ja joukkueitten keskinäinen järjestyskään ei enää muutu, mutta tauon jälkeen molemmat hakevat nyt askelmerkkejä kohdilleen kevättä varten.

Erityisesti tämä koskee Cocksia, jolle keskiviikon ottelu on ensimmäinen Kaj Kekin tartuttua joukkueen peräsimeen. Vastustajaksi saapuvalla SIF:lla on vielä pieni mahdollisuus nousta kolmannelle sijalle runkosarjassa – tosin paikka neljän joukossakaan ei ole vielä sinetöity.

– Näyttää nyt siltä, että otamme paikan ylemmässä jatkosarjassa, mutta on aina vaikea sanoa, onko parempi olla neljäs vai viides. Ylemmässä jatkosarjasta on se etu – jos pelit menevät hyvin – että pudotuspeleihin pääsee paremmalla itseluottamuksella, SIF-luotsi Marcus Sjöstedt pohtii Västra Nylandissa.

– Joukkueet alemmassakaan jatkosarjassa eivät ole huonoja. Heittopusseja ei liigassa enää olekaan.

Voitosta voittoon tällä kaudella edennyt Dicken kohtaa puolestaan SM-liigan runkosarjan päätösottelussaan HIFK:n.

HIFK on jäämässä ylemmästä jatkosarjasta ulos, sillä SIF on karannut jo neljän pisteen päähän. Mahdollisuuksia nousuun toki on, mutta se vaatisi ryhtiliikettä ja ennen kaikkea voittoa keskiviikon Stadin Derbystä. Dicken taas haluaa pitää kiinni täydellisestä sarjastaan eikä näin ollen ole antamassa pisteitä ilmaiseksi ”kamraateille”.

SM-liiga keskiviikkona 20.1.:
18.30 Cocks – SIF (VeikkausTV, SolidSport)
19.15 Dicken – HIFK (SolidSport)

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk