Kaksi tiukkaa ottelua keskiviikkona

SM-liigassa pelataan keskiviikkona 16.12. kaksi ottelua, joissa on kummassakin paljon pelissä ylemmän jatkosarjan paikkaa ajatellen.

Keskiviikkona tulessa olevat joukkueet ovat sarjataulukossa sijoilla 4.-7. ja kvartetti mahtuu vain neljän pisteen sisälle, joten kamppailu etenkin ylempään jatkosarjaan oikeuttavasta neljännestä sijasta käy kuumana.

ÅIFK ja GrIFK kohtaavat Turussa ja kumpikin tarvitsee käytännössä voiton, sillä kaksikko on neljässä pisteessä. Joukkueitten kohtaaminen Kauniaisissa lokakuussa oli erittäin tiukka ja Grani vei sen lopulta nimiinsä niukasti 21-20. Tuon ottelun jälkeen molemmat joukkueet ovat pelanneet voitotta, joten pisteitä kumpikin hakee taatusti nälkäisenä.

Siuntiossa puolestaan SIF isännöi HIFK:ta ja tarraisi voitolla kiinni jo tiukasti neljänteen sijaan. HIFK ja SIF kohtasivat Helsingissä syyskuun lopulla ja tuolloin SIF vei pisteet matkaansa niukasti maalein 30-32.

SIF kohtasi viikonloppuna sarjakärki Dickenin ja oli liki 40 minuuttia kiinni jopa voitossa, kunnes veto hiipui. Siuntiolaisilla on ollut ongelmia loukkaantumisten kanssa ja Edvin Voutilaisen ollessa sairaslistalla joukkue nappasi tutun nimen eli Edvinin veljen Vincentin riveihinsä lyhyellä lainasopimuksella Esbo IF:sta.

– Vincent tuo ilman muuta lisää puolustuspeliimme ja kun Edvin on loukkaantunut, tarvitsemme myös pelaajan lisää puolustukseen. Vincent on harjoitellut kanssamme jo 3-4 viikkoa, SIF-luotsi Marcus Sjöstedt totesi maajoukkuekokemustakin omaavasta Voutilaisesta Västra Nylandille.

– Dicken-ottelusta meidän pitää ottaa hyökkäyspeli mukaamme HIFK-otteluun.

SM-liiga keskiviikkona 16.12.:
18.30 ÅIFK – GrIFK (SolidSport)
19.00 SIF – HIFK (VeikkausTV. SolidSport)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk