Kaksi ottelua keskiviikkona – kärkikamppailu Karjaalla

SM-liigakausi jatkuu keskiviikkona kahdella ottelulla, jotka pelataan Turussa ja Karjaalla.

Sarjakakkonen Cocks matkaa ÅIFK:n vieraaksi ja sarjataulukon kolmonen BK-46 saa kärkikamppailussa vieraakseen edelleen pistemenetyksittä kärkipaikkaa hallussaan pitävän Dickenin.

Cocks matkaa Turkuun selvähkönä suosikkina. ÅIFK:n ainoat pisteet ovat edelleen kauden alun kahdesta Tallinn-voitosta ja joukkueitten keskinäisessä kohtaamisessa Riihimäellä syyskuun lopulla Cocks oli vahvempi 14 maalin erolla. Cocks pääsee lisäksi otteluun vahvassa kuuden voiton putkessa.

Myös BK-46 ja Dicken ovat ehtineet jo kohdata kertaalleen tällä kaudella. Lokakuun alussa Pirkkolassa Dicken väänsi niukan voiton maalein 33-31 ja BK lähtee nyt kotiotteluunsa revanssimielellä.

Karjaalaisten syksy ei kuitenkaan ole ollut helppo lukuisten loukkaantumisten ja muiden poissaolojen takia. Viikko sitten niukassa vierasvoitossa GrIFK:sta Robin Sjöman palasi kuitenkin jo kentälle ja tuo tilanteeseen osalta helpotusta.

– Tulemme kuitenkin etenemään varovasti hänen kanssaan. Emme laske että hän olisi täydessä kunnossa ennen joulua, BK-luotsi Andreas Rönnberg sanoi Västra Nylandille.

SM-liiga keskiviikkona 25.11.:
18.30 ÅIFK – Cocks (SolidSport)
19.00 BK-46 – Dicken (VeikkausTV, SolidSport)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk