Dicken ja BK-46 neljännessä välierässä lauantaina

Dickenin ja BK-46:n välieräsarja jatkuu Pirkkolassa neljännellä ottelulla lauantaina ja karjaalaisilla on nyt toinen mahdollisuus katkaista sarja.

BK-46 oli vain sekuntien päässä finaalipaikasta viime kotiottelussaan, mutta Dicken tuli lopussa tasoihin ja käänsi ottelun edukseen jatkoajalla.

– Päästimme voiton [keskiviikkona] itse käsistämme. Meillä oli kaikki mahdollisuudet ratkaista varsinaisella peliajalla, mutta emme tarttuneet niihin. Ei auta enää, meidän pitää nyt hakea uutta vauhtia Pirkkolasta lauantaina, BK-luotsi Andreas Rönnberg totesi Västra Nylandille.

Takana on nyt kolme erittäin tiukkaa kamppailua, joista BK vie kaksi ensimmäistä nimiinsä. Keskiviikon voitto Karjaalla toi kuitenkin lisää uskoa Dickenille.

– Nostimme tasoamme etenkin ratkaisevilla hetkillä. Käsipallo-ottelut ratkaistaan viimeisten 10-15 minuutin aikana, äärimmäisen tärkeän tasoitusmaalin varsinaisen peliajan viime sekunneilla Karjaalla heittänyt Ian Martin muistutti Yle Sportenilla.

Mikäli BK-46 onnistuu hakemaan toistamiseen voiton Pirkkolasta, välieräsarja menee poikki lauantaina. Dickenin voittaessa viides ja ratkaiseva välieräottelu pelataan tiistaina 13.4. Karjaalla.

Lauantain ottelu Pirkkolassa alkaa kello 16.00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä VeikkausTV:n ja SolidSportin kanavilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk