BK-46 ja Dicken ratkaisevassa välierässä tiistaina

BK-46:n ja Dickenin tiukka välieräsarja saa ratkaisunsa tiistaina Karjaalla, kun joukkueet kohtaavat viidennen kerran.

Dicken on noussut melkoisesta ahdingosta ja tasoittanut tilanteen kahden perättäisen voiton myötä lukemiin 2-2. Dicken on samalla kenties saanut pientä henkistä yliotetta, mutta toisaalta ratkaisuottelu pelataan BK-46:n kotihallissa.

– Se on taas uusi ottelu, mutta voimme ottaa mukaamme sen, että olemme pelanneet hyvin silloin kuin panokset ovat olleet korkeimmillaan. Olen varma että pelaamme paremman ottelun [kuin lauantaina], BK-luotsi Andreas Rönnberg sanoi Västra Nylandille.

Lauantaina ottelun sankariksi nousi Dickenin vahvasta maalivahtiosastosta Tuomas Laitinen ja lauttasaarelaiset tuntuvat muutenkin löytäneen paremman juonen peliinsä.

– Lauantaina keskityimme oikeisiin asioihin. On kuitenkin selvää, että edessä on ihan toinen ottelu tiistaina, Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg säesti Rönnbergiä.

Ottelu Karjaalla alkaa tiistaina kello 19.00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä VeikkausTV:ssä ja SolidSportilla. Voittaja jatkaa finaaleihin Cocksia vastaan ja häviäjä pelaa pronssista GrIFK:ta vastaan.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk