BK-46 ja ÅIFK kohtaavat lauantaina – nyt SM-liigaottelussa

BK-46 haki viikolla Suomen Cupin välieräpaikan selvällä voitolla ÅIFK:sta. Lauantaina joukkueet kohtaavat SM-liigan ottelussa Karjaalla.

BK latoi keskiviikkona peräti 44 maalia turkulaisten verkkoon ja otti vakuuttavan voiton 17 maalin erolla. Nico Rönnbergin paluu näkyi heti ja karjaalaiset latoivat maaleja laajalla rintamalla. Päävalmentaja Andreas Rönnberg ei kuitenkaan varauksettoman tyytyväinen ollut.

– En oikeastaan ollut yllättynyt siitä, että hyökkäyspeli jakaantui hyvin. Harjoituksissa on näyttänyt hyvältä ja meillä on paljon pelaajia, jotka pystyvät tekemään hyviä asioita hyökkäyssuuntaan, Rönnberg totesi Västra Nylandille.

– Sen sijaan meidän ei minusta pitäisi päästää niin paljon maaleja ÅIFK:ta vastaan, kun heillä oli varsinaisesti vain kaksi pelaajaa, jotka heittivät, Rönnberg viittasi myös turkulaisten poissaoloihin cupin ottelussa.

Joka tapauksessa BK on selkeä suosikki myös lauantain ottelussa, eikä Rönnberg tätä mitenkään lähde kiistämäänkään.

– Mitään loukkaantumisia ei tullut [keskiviikkona] ja se on totta kai hyvä ajatellen sitä, että kaikkien on nyt tärkeä päästä taas ottelutempoon. Olen tyytyväinen myös siihen, että moni pelaaja pääsi kentälle ja näytti todella haluavansa peliaikaa.

BK-46 tarvitsee vielä pisteitä varmistaakseen runkosarjan kolmannen sijan. ÅIFK sen sijaan tulee joka tapauksessa päätymään runkosarjassa sijalle 7.

SM-liiga lauantaina 16.1.:
16.00 BK-46 – ÅIFK (SolidSport)

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk