SIF väänsi pisteet PIF:n vieraana

PIF ja SIF pelasivat pitkään tasaisena pysyneen ottelun perjantaina, mutta siuntiolaisten loppuveto ratkaisi pisteet vieraille.

Vierailija SIF aloitti ottelun vahvasti ja kahdeksan minuutin jälkeen taululla olivat numerot 2-6. Isännät heräsivät kuitenkin peliin mukaan ja kuroivat eroa kiinni maali maalilta siirtyen niukkaan johtoonkin tauon kynnyksellä.

Tauon jälkeen edettiin tasatahtia, kunnes SIF venytti viiden maalin johtoon. PIF tuli kuitenkin vielä kerran ja vajaa kahdeksan minuuttia ennen loppua vieraat johtivat enää yhdellä maalilla. Siuntiolaiset takoivat Ott Varikin johdolla kuitenkin tämän jälkeen ratkaisevat maalit.

PIF:n päävalmentaja Michael Lindblom kiitteli joukkueen esitystä, mutta harmitteli vaihtoehtojen vähyyttä penkin puolella.

– Lähtökohtiin katsottuna tarjosimme hyvän taistelun, mikä on tärkeää sekä pelaajille että yleisölle. Asenteessa ei ollut vikaa, mutta meillä ei ole kovinkaan paljon vaihtoehtoja penkillä. Viimeinen kymmenminuuttinen meiltä oli heikko, Lindblom analysoi.

Uskoa jatkoon sai myös ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä vienyt PIF:n Aleksandar Trenchevski.

– Tarjosimme heille hyvän vastuksen, onnittelut heille voitosta. Taistelu oli kovaa molemmilta joukkueilta. Me parannamme koko ajan otteitamme, Trenchevski totesi.

SIF-luotsi Teddy Nordling oli voittoon tyytyväinen, vaikka ihan parhaaseensa SIF ei perjantaina yltänyt.

– Piffen sai meidät mukaan hitaaseen tempoon, meillä oli ongelmia puolustuksessa avausjaksolla. Toisella puoliajalla puolustus parani. Suoritus oli keskiverto meiltä, mutta pisteet tärkeitä. Meillä on jonkin verran loukkaantumisia ja flunssaisia pelaajia, Nordling selvitti.

PIF – SIF 26-29 (14-13)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
PIF: Fredrik Lunden 8 (4), Aleksa Veselinovic 6, Aleksandar Trenchevski 4, Viktor Gruzinskiy 4, Valter Lehtinen 2, Mikael Manderoos 1, Ilija Krstevski 1
SIF: Ott Varik 12 (1), Carl Weurlander 4 (2), Vincent Voutilainen 4, Christoffer Thor 4 (1), Fredrik Karlsson 3, Sten Maasalu 2

LähiTapiola-tähtipelaajat
Aleksandar Trenchevski PIF 3
Ott Varik SIF 2
Markus Mattila PIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
PIF: Fredrik Lunden 1 x 2 min, Ilija Krstevski 1 x 2 min, Viktor Gruzinskiy 1 x 2 min
SIF: Carl Weurlander 1 x 2 min, Fredrik Karlsson 1 x 2 min

Erotuomarit: Pasi Ojapalo – Harri Nieminen

Yleisöä: 173

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk