Cocks puursi pisteet GrIFK:lta

Cocks sai tehdä täyden päivätyön keskiviikkona GrIFK:n vieraana ja ratkaisi ottelun edukseen vasta toisen jakson jälkimmäisellä puoliskolla.

Cocks aloitti ottelun vahvemmin, mutta GrIFK pääsi nopeasti peliin mukaan. Avausjakso eteni kuitenkin kaikkiaan Cocksin hienoisessa hallinnassa ja tauolle mentiin vieraiden kolmen maalin johtoasemassa.

Grani tuli tauon jälkeen kuitenkin vahvasti ja kuroi väkisin Cocksin johtoaseman vähitellen kiinni. Numeroist a20-20 Cocks nykäisi taas nopeasti viiden maalin eron, eikä kotijoukkueen eväät riittäneet enää vastaamaan tähän.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman jakoi ottelun jälkeen kehuja hyvin taistelleelle joukkueelleen.

– Olen erittäin tyytyväinen suoritukseen, muuta ei voi sanoa. Lopussa Cocks pääsi vähän karkaamaan, johtuen osin siitä, että ei saatu palloa maaliin paikoista, joista aikaisemmin pelissä oltiin onnistuttu.

– Jos ei hyödynnetä meidän omia paikkoja niin huomaa millä rutiinilla ja kokemuksella Cocks operoi. He rankaisevat meitä virheistämme, usein hyvin ratkaisevissa paikoissa, Källman muistutti.

Cocksin virkaveli Gintaras Savukynas oli loppujen lopuksi tyytyväinen, vaikka hiukan omiaan tukistikin.

– Lopputulos oli meidän osalta ihan positiivinen. Aloitettiin ottelu ihan hyvin, mutta alun johdon jälkeen pelaajat rentoituivat liikaa ja luulivat että tulee helppo ottelu. Vastustaja taisteli hyvin ja laittoi kaiken peliin. Ison osan ottelusta he haastoivat meitä tosissaan, Savukynas kehui Grania.

– Meidän täytyy keskittyä paremmin ja tehdä töitä koko ottelun 60 minuuttia. Huono uutinen on Nicon [Rönnberg] loukkaantuminen, pidetään sormet ristissä, että se ei ole vakava.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä napannut, kahdeksan maalia heittänyt Cocksin Aleksandar Gugleta jakoi myös tunnustusta kummallekin joukkueelle.

– Ihan hyvä ottelu meiltä. Viikon ensimmäinen ottelu ja myöhemmin viikolla jatketaan. Onnittelut reilusta pelistä Granille. Ja onnittelut meidän joukkueelle voitosta.

GrIFK – Cocks 21-28 (11-14)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Alexander Qvist 4, Anthony Hellakoski 4 (1), Erik Åkermarck 3, Daniel Lång 3, Fredrik Forss 3, Niki Tuominen 2, Alexander Lång 1, Kristoffer Bång 1
Cocks: Aleksandar Gugleta 8, Roni Syrjälä 4, Nico Rönnberg 3, Vitalie Nenita 3, Yuri Semenov 2, Nils Kreicbergs 2, Davor Basaric 2, Bojan Zupanjac 1 (1), Teemu Tamminen 1, Evgeny Semenov 1, Sasa Puljizovic 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Aleksandar Gugleta Cocks 3
Fredrik Forss GrIFK 2
Roni Syrjälä Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Alexander Lång 1 x 2 min, Niki Tuominen 1 x 2 min
Cocks: Yuri Semenov 1 x 2 min, Yury Lukyanchuk 1 x 2 min

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Yleisöä: 216

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk