Cocks paineli selkeään voittoon ÅIFK:sta

Cocks ei antanut keskiviikkona kotonaan juuri mahdollisuuksia ÅIFK:lle, vaan vei voiton varmasti 15 maalin erolla.

Cocks otti aloitteet haltuunsa ottelussa nopeasti ja johti kymmenen minuutin jälkeen kolmella maalilla. Kun toinen kymmenminuuttinen merkittiin Cocksille maalein 7-1, alkoi ero olla jo selkeä ja tauolle mentäessä kaulaa oli kymmenen osuman verran.

Tauon jälkeen ero kasvoi nopeassa tahdissa jo 17 maaliin ja voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä. Cocks saattoi tyytyä varmistelemaan johtoaan ja ÅIFK pääsi hiukan kaunistelemaan numeroita.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas oli tyytyväinen otteluun itseensä ja myös sen tarjoamiin mahdollisuuksiin tulevaa Mestarien liigan koitosta ajatellen.

– Käytimme peliä kokeillaksemme uusia kuvioita sunnuntain ottelua varten. Meillä on ollut ongelmia erityisesti pelinrakentajan paikalla ja tämä peli oli hyvä mahdollisuus kokeilla erilaisia taktiikoita, Savukynas totesi.

ÅIFK-valmentaja Tuomas Laine ei liikoja jäänyt tappiota murehtimaan.

– Aika odotettu tulos ottaen huomioon kuka oli vastustaja. Toinen puoliaika oli parempi, Laine summasi.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä kuittasi paluun kentille tehnyt Cocksin maalivahti Aliaksandr Markelau.

– Tämä oli ensimmäinen pelini syksyn loukkaantumisen jälkeen, ja olen erittäin iloinen, että olen taas pelikunnossa. Uskon, että pelivire paranee peli peliltä.

Cocks – ÅIFK 39-24 (19-9)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks: Nils Kreicbergs 7 (1), Aleksandar Gugleta 7, Teemu Tamminen 5, Elis Memic 5, Bojan Zupanjac 3, Evgeny Semenov 3, Nico Rönnberg 3, Yury Lukyanchuk 3, Jimi Pilvilä 1, Elmeri Kivipato 1, Pyry Heinonen 1
ÅIFK: Peik Sjöblom 7, Andreas Nyström 7, Robin Mattsson 3, Santeri Maijala 2, Valter Georgs 2, Daniel Eriksson 2, Alexander Nystén 1 (1), Oscar Berglund 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Aliaksandr Markelau Cocks 3
Nils Kreicbergs Cocks 2
Aleksandar Gugleta Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Nils Kreicbergs 1 x 2 min
ÅIFK: Oscar Berglund 1 x 2 min, Robin Mattsson 1 x 2 min

Erotuomarit: Krister Illman – Tapani Kuri

Yleisöä: 289

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk