Cocks kaatoi BK-46:n selvin lukemin

Cocks päätti SM-liigan ylemmän jatkosarjan puhtaalla pelillä kaadettuaan lauantaina kotonaan hiukan kokeilumiehistöllä pelanneen BK-46:n todella selkein numeroin.

Cocks otti ottelun haltuunsa alusta saakka, mutta vielä 20 minuutin pelin jälkeen BK oli neljän maalin tuntumassa. Cocks vei kuitenkin avausjakson lopun puhtaasti 7-0 ja karkasi yli kymmenen maalin johtoon.

Lähemmäs BK ei enää tauon jälkeenkään päässyt ja ottelun käytännössä jo ratkettua isännät pääsivät lopussa vielä kaunistelemaan voittonumeroitaan.

Sijoituksiin ottelulla ei ollut merkitystä. Sekä Cocks että BK-46 etenevät suoraan välieriin ylemmän jatkosarjan kahtena parhaana.

Molemmat päävalmentajat totesivatkin, että ottelussa näkyi selkeästi panosten puuttuminen.

– Valitettavasti BK ei edes yrittänyt ja meni sitten meiltäkin vähän pelailuksi. Sen verran oli ammattiylpeyttä, että lopussa saatiin peliä kasaan. Onneksi ei ollut maksavia katsojia paikalla, Cocks-luotsi Kaj Kekki murjaisi.

Samoilla linjoilla oli myös BK:n päävalmentaja Andreas Rönnberg.

– Vähän pelailtiin ja saatiin kaikille peliaikaa. Pikkaisen paremmin olisi pitänyt tehdä töitä puolustuksessa.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä napannut Cocksin Djordje Djekic muistutti, että voitto on kuitenkin aina voitto.

– Pelillä ei ollut enää vaikutusta runkosarjaan ja se näkyi. Olen iloinen, että pelin lopussa pystyttiin keskittymään ja näin tunnelma oli parempi. Se toi peliin luonnetta.

Cocks – BK-46 37-21 (21-10)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks: Teemu Tamminen 6 (1), Djordje Djekic 5 (1), Bojan Zupanjac 4, Davor Basaric 4, Ivan Mosic 3, Srdjan Mijatovic 3, Evgeny Semenov 2, Sandro Samardzic 2, Tuomas Rantanen 2 (1), Vitalie Nenita 2, Yury Lukyanchuk 2, Roni Syrjälä 1, Giedrius Morkunas 1
BK-46: Albert Lindholm 7 (3), Linus Lindberg 4, Stefan Trpchevski 2, Kenneth Dahlberg 2, Robin Sjöman 1, Linus Sjöman 1, Oliver Nordlund 1, Nicholas Mavrostomos 1, Miska Henriksson 1, Jonathan Ekman 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Djordje Djekic Cocks 3
Giedrius Morkunas Cocks 2
Teemu Tamminen Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Teemu Tamminen 2 x 2 min
BK-46: Miska Henriksson 1 x 2 min, Nicholas Mavrostomos 2 x 2 min

Erotuomarit: Mikael Lindroos – Christopher Metsämäki

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk