BK-46 runkosarjan voittoon jännitysnäytelmässä

BK-46 ja Dicken ratkoivat SM-liigan runkosarjan voiton keskenään ja ottelun arvolle sopivasti ratkaisu BK:n eduksi nähtiin vasta aivan lopussa.

Dicken oli ottelun avausminuuteilla lievästi niskan päällä ja johti jo neljällä maalilla, mutta BK nousi nopeassa tahdissa tasoihin ja avausjakson loppu edettiin suhteellisen tasaisissa merkeissä.

Toinen jakso oli vielä ensimmäistäkin tasaisempi. BK oli pitkälti aavistuksen niskan päällä, mutta ero ei missään vaiheessa kasvanut yli kahteen maaliin. Ottelun lopulla Dicken tuli vielä kerran tasoihin, mutta viimeinen sana jäi BK:lle Sebastian Säkkisen heitettyä ratkaisumaalin vain kuusi sekuntia ennen loppua ja sinetöityä runkosarjan voiton karjaalaisille.

BK-46:n päävalmentaja Andreas Rönnberg oli tyytyväinen paitsi runkosarjan voittoon ja kolmeen lähtöpisteeseen jatkosarjaan myös esityksen.

– Hyvä ottelu meiltä, tämä voi olla hyvinkin tärkeä piste jatkosarjassa. Viimeistään nyt näytettiin, että pisteet eivät tule helposti Karjaalla. Ainakin he joutuvat miettimään taktisen puolen uudestaan jatkosarjassa, Rönnberg totesi.

Dicken-luotsi Björn Monnberg näki, että ottelu olisi voinut lopulta kääntyä kummin päin vain.

– Ottelussa oli erittäin pienet marginaalit. Jopa niin pienet, että viimeinen heitto ratkaisi, Monnberg muistutti.

Vakuuttavimman pelaajan ja kolme LähiTapiola-tähteä vei ratkaisumaalin upottanut Säkkinen.

– Hieno voitto koko joukkueelta, joukkuepanos erinomainen. Vaikka ottelu meni hyvin, olen sitä mieltä, että meillä on vielä paljon parannettavaa, Säkkinen tuumi.

BK-46 – Dicken 29-28 (15-14)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
BK-46: Sebastian Säkkinen 10 (5), Oscar Kihlstedt 7, Robin Sjöman 3, André Udd 2, Oliver Nordlund 2, Linus Lindberg 2, Jac Karlsson 2, Linus Sjöman 1
Dicken: Max Granlund 7, Tadas Stankevicius 5, Filip Söderlund 4 (3), Ian Martin 3, Benny Broman 3, Robin Granlund 2, Joacim Broman 2, Felix Nilsson 1, Gusten Montonen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Sebastian Säkkinen BK-46 3
Oscar Kihlstedt BK-46 2
Max Granlund Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Sebastian Säkkinen 1 x 2 min
Dicken: Ian Martin 1 x 2 min, Tadas Stankevicius 1 x 2 min, Timmy Thor 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Mikael Lindroos

Yleisöä: 684

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk