BK-46 kaatoi vieraissa Cocksin

BK-46 otti makoisan 32-31 (14-16)-voiton kaataessaan Cocksin vieraskentällä. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta viimeisellä sekunnilla. Voitto oli BK-46:lle ensimmäinen Cocksista SM-liigassa sitten huhtikuun 2013.

Cocks näytti menevän alussa jo menojaan kasvattaen ensimmäisen reilun kympin aikana neljän maalini johdon ja parhaimmillaan Cocks käväisi ensimmäisellä puoliajalla jo viiden maalin karkumatkalla Teemu Tammisen käden käydessä kuumana. Tammisen peli loppui kuitenkin juuri ensimmäisen puoliajan lopussa, kun hän sai suoran sulkemisen ja sinisen kortin. BK-46 pääsi ennen taukoa kahden maalin päähän.

Toisen puoliajan alku mentiin vielä Cocksin johdossa, mutta peräti 14 maalia ottelussa heittäneen Sebastian Säkkisen johdolla BK-46 nousi johtoon, kun 12 minuuttia oli ottelua jäljellä.

Viimeiset minuutit joukkueet menivät vuorotahtiin Cocksin käväistessä vielä johdossakin, mutta Andreas Rönnberg toi vierailijat taas tasoihin vajaa minuutti ennen loppua. Gintaras Savukynas otti aikalisän, mutta sankariksi nousi lopulta BK-46:n Linus Sjöman, joka pääsi viimeisellä sekunnilla heittämään BK:lle voiton.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen ottelun jälkeen.

– Toivottavasti pelaajat osaavat selittää tuloksen paremmin kuin minä. He eivät yksinkertaisesti tehneet mitään niin kuin olimme sopineet, Savukynas kuittasi tylysti.

BK-leirissä tunnelmat olivat ymmärrettävästi täysin toisenlaiset.

– Nyt on helkkarin hyvä fiilis. Ei voi olla kuin tyytyväinen sekä pelaajana että valmentajana. Siitä on jokunenkin vuosi, kun on lyöty Cocks, BK-luotsi Andreas Rönnberg hehkutti.

– Toki me ollaan levänneitä ja Cocksilla jo pelejä alla. Mutta todella tyytyväisiä ollaan.

Ottelun avainpelaajiin kuulunut BK-maalivahti Bogdan Klepa oli niin ikään iloinen tärkeistä pisteistä.

– Kova peli ja hieno voitto koko joukkueelle.

Cocks-BK-46 31-32 (16-14)

Maalintekijät (7m maalit)
Cocks: Teemu Tamminen 6(1), Nico Rönnberg 5(2), Sasa Puljizovic 4, Yuri Semenov 4, Roni Syrjälä 3, Yury Lukyanchuk 2, Elis Memic 2, Vitalie Nenita 2, Evgeny Semenov 2, Aleksandar Guglieta 1 (1)
BK-46: Sebastian Säkkinen 14(8), Alex Lignell 4, Robin Sjöman 4, Linus Lindberg 3, Micholas Mavrostomos 2, Andreas Rönnberg 2, Jac Karlsson 1, Linus Sjöman 1, André Udd 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
Sebastian Säkkinen BK-46 3
Nico Rönnberg Cocks 2
Bogdan Klepa BK-46 1

2 min. ulosajot ja kentältäpoistot:
Cocks: Nico Rönnberg 2x2min, Yury Lukyanchuk 1x2min., Sasa Puljizovic 1x2min, Teemu Tamminen 1x2min + suora punainen kortti
BK-46: Andreas Rönnberg 1x2min, Robin Sjöman 1x2min + suora punainen kortti

Erotuomarit: Miro Korja – Christopher Metsämäki

Yleisöä: 336

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk