Täysi kierros jatkosarjoissa karkauspäivänä

SM-liigan helmikuu saadaan päätökseen karkauspäivänä lauantaina 29.2., kun sekä ylemmässä että alemmassa jatkosarjassa pelataan kolmas ottelukierros.

Päävalmentajaa vaihtanut Cocks matkaa Kaj Kekin johdolla lauantaina SIF:n vieraaksi ja lähtee kiillottamaan kilpeään viikolla Dickenille kärsimänsä kotitappion jälkeen. SIF puolestaan on avannut jatkosarjan kahdella tappiolla.

– Ennen kaikkea kyse on siitä, että kokonaisesityksemme pitää olla parempi. Notkahduksia ei saa tulla näitä joukkueita vastaan, SIF:n kakkosvalmentaja Marcus Sjöstedt totesi Västra Nylandissa.

Alemman jatkosarjan kärkeen kiilannut GrIFK haki viikolla tärkeän voiton ÅIFK:sta ja Mikael Källmanin suojattien itseluottamus kasvaa silmissä. Nyt vastaan asettuu HIFK, joka on yllättäen jäänyt pisteittä kahdessa jatkosarjan avausottelussaan. HIFK oli runkosarjassa Granille vaikea vastus ja mursi myös todella pitkän kirouksen hakemalla historian ensimmäisen voittonsa Kauniaisista. Asetelmat ovat nyt kuitenkin toiset ja voitto veisi Granin jo lähelle puolivälieriä.

Alemman jatkosarjan toisessa ottelussa kohtaavat Varsinais-Suomen derbyssä PIF ja ÅIFK. ÅIFK on ollut kauden kohtaamisissa niskan päällä, mutta PIF sai lisää uskoa otettuaan HIFK:sta maanantaina kauden avausvoittonsa.

Ylemmän jatkosarjan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Dicken isännöi lauantain viimeisessä ottelussa pisteen perässään olevaa BK-46:tta, joten ykkössijan kannalta ottelussa riittää panoksia. BK:n osalta ikäviä uutisia tuli, kun Cocks ottelussa jalkansa loukannut Robin Sjöman on sivussa useamman viikon.

– On selvää, että hän jättää aukon ennen kaikkea puolustukseen. Yksi vaihtoehto on nyt poissa, BK-luotsi Andreas Rönnberg mietti.

SM-liigan jatkosarjat lauantaina 29.2.:
15.00 SIF – Cocks
15.00 GrIFK – HIFK
15.30 PIF – ÅIFK
16.15 Dicken – BK-46

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk