SM-liigassa alkukauden kärkikamppailu lauantaina

SM-liigassa pelataan viikonloppuna vain yksi ottelu, mutta ainakin sarjataulukon perusteella laatu korvaa tällä kertaa määrän.

Lauantaina Pirkkolassa pelataan nimittäin syksyn kärkiottelu, kun ainoat ilman pistemenetyksiä ovat joukkueet kohtaavat Dickenin isännöidessä BK-46:tta.

Niin Dickenillä kuin BK:lla on kolmesta ottelusta täydet kuusi pistettä. Dicken on voittanut kaikki IFK:t, kun GrIFK, ÅIFK sekä HIFK ovat kaatuneet lauttasaarelaisten käsittelyssä melko selkein lukemin.

BK taas aloitti kautensa voittamalla helposti PIF:n kotonaan, tämän jälkeen Cocks kaatui huikean trillerin jälkeen Riihimäellä dramaattisesti lukemin 31-32, Linus Sjöman upotti voittomaalin samalla kun loppusummeri soi.

Viikonloppuna BK oli vahvempi Länsi-uudenmaan derbyssä, jossa Karjaalaiset olivat SIF:aa etevämpiä lukemin 25-22. Ottelu näytti jo selvältä kotivoitolta, kunnes BK:n peli katosi toisella jaksolla ja SIF pääsi vielä taisteluun mukaan.

– Pelimme romahti ihan täysin, sellaista ei saa tapahtua, BK:n päävalmentaja Andreas Rönnberg totesi Yle Sportenille ja asiaa on varmasti käyty Karjaalla viikolla läpi.

Viime kaudella runkosarjassa voitot menivät joukkueitten kesken tasan kummankin napattua voiton kotiottelussaan.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 16.45.

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk