SM-liigaa Turussa ja Helsingissä keskiviikkona

SM-liigassa pelataan keskiviikkona kaksi ottelua, joissa isäntinä toimivat kaimaseurat ÅIFK ja HIFK.

ÅIFK saa vieraakseen Cocksin, joka on alkuvuodesta kuitannut tililleen pelkkiä voittoja ja taistelee edelleen kärkisijoista runkosarjassa. ÅIFK:n mahdollisuudet neljän parhaan joukkoon ovat jo menneet mutta sijoitus runkosarjassa ja sen myötä lähtöpisteet alempaan jatkosarjaan ovat vielä turkulaisillakin pelissä.

Cocks voitti joukkueitten keskinäisen kohtaamisen Riihimäellä marraskuussa selvin numeroin 39-25. ÅIFK on alkuvuoden molemmissa otteluissaan päästänyt reilusti yli 30 maalia ja kaikkineenkin päästettyjen maalien keskiarvo kuluvalla kaudella on yli 33 osuman. Jos ÅIFK mielii Cocksia horjuttaa, on oma pää pystyttävä tukkimaan paremmin.

Illan toisessa ottelussa panoksia on riittämiin. HIFK ja SIF majailevat sarjataulukossa sijoilla 4. ja 5. ja ratkaisevat keskenään viimeisen paikan ylemmässä jatkosarjassa. SIF lähtee tähän runkosarjan viimeistä edellisen kierroksen otteluun kahden pisteen etumatkan turvin. Kun joukkueet syksyllä Siuntiossa tasasivat pisteet, HIFK nousisi voiton myötä keskinäisten otteluiden perusteella kuitenkin siuntiolaisten edelle.

SIF:lla on alla selkeä kotitappio Dickenille. Hyviä uutisia on Rony Levenin paluu maalinsuulle loukkaantumisen jälkeen. Myös Dicken-ottelusta sivussa ollut Ott Varik on jälleen mukana, sen sijaan niin ikään Dickeniä vastaan poissa olleen Alexander von Numersin pelaaminen on epävarmaa. Päävalmentaja Teddy Nordlingin mukaan Dicken-ottelun kaltainen esitys ei keskiviikkona riitä.

– Siitä tulee varmasti kova peli. On täysin selvää, että meidän pitää nostaa selvästi tasoamme, Nordling sanoi Västra Nylandille.

HIFK puolestaan piti viikonloppuna Cocksia tiukilla Riihimäellä ja lähtee nyt metsästämään SIF:n päänahkaa ja paikkaa neljän joukossa.

SM-liiga keskiviikkona 5.2.:
18.30 ÅIFK – Cocks
19.00 HIFK – SIF (VeikkausTV)

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk