SM-liiga palaa tauolta keskiviikkona kärkikamppailulla

Maaottelutauko on takana ja SM-liiga jatkuu jälleen keskiviikkona 30.10., kun ohjelmassa on heti todellinen huippuottelu.

Viime kauden finalistit Cocks ja Dicken iskevät yhteen Cocks Areenalla. Otteluun lähdetään asetelmista, joissa Dicken on ainoana joukkueena vielä pistemenetyksittä sarjataulukon kärjessä, mutta yhden tappion kärsinyt Cocks tasoittaisi voitolla kärkeä merkittävästi.

Kauden ensimmäiseen ”El Romanticoon” Cocks joutuu lähtemään hiukan siipirikkoisena, sillä keskiviikon kamppailusta puuttuvat ainakin Davor Basaric ylävartalovamman takia sekä Teemu Tamminen pelikiellon vuoksi.

Kummankin joukkueen pelaajilla on maajoukkuetauon aikana pitänyt kiirettä. Cocks pelasi viime viikonloppuna vielä Mestarien liigaa ja sen jälkeen pelaajia liittyi maajoukkueen riveihin MM-karsinnan avaukseen. Dickenistä puolestaan MM-karsinnassa ja sitä edeltäneissä Japani-otteluissa oli mukana peräti kahdeksan pelaajaa kaikkineen.

Nyt maajoukkueessa samalla puolella olleet pelaajat ovat taas vastakkain ja ottelussa pedataan jo asetelmia koko runkosarjan lopputulemaakin ajatellen.

Cocks – Dicken alkaa keskiviikkona kello 19.00 ja ottelua voi seurata suorana lähetyksenä tutun SolidSportin lisäksi myös VeikkausTV:ssä-

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk