SM-liiga palaa tauolta kärkikamppailun myötä

Joulu ja vuodenvaihde sekä alkuvuoden tiivis maajoukkuerupeama on takana ja SM-liiga palaa tositoimiin keskiviikkona 22. tammikuuta.

Vuoden avausottelu on heti todellinen huippukamppailu, kun sarjakärki Dicken saa vieraakseen hallitsevan mestarin Cocksin.

Kentällä nähdään melkoinen tukku Suomen värejä MM- ja EM-karsinnoissa kantaneita pelaajia. Dickeniltä edustustehtävissä oli peräti kuusi pelaajaa ja Cocksilta kolme. Cocksin pelaajista lisäksi Nils Kreicbergs edusti Latviaa EM-kisoissa ja Yury Lukyanchukin kisat jatkuvat vielä yhden ottelun verran, kun Valko-Venäjä kohtaa kisojensa päätösottelussaan Itävallan samaan aikaan El Romanticon kanssa.

Dicken kärsi syksyn kymmenessä SM-liigan ottelussaan vain yhden pistemenetyksen tasapelin muodossa. Cocksin kausi ei kotimaan kentillä ole sen sijaan ollut totutun mukainen, ja joukkue onkin sarjassa vasta kolmantena 13 pisteellään.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi lauttasaarelaisten juhliin 29-23 vierasvoiton myötä. Cocks lähtee varmasti revanssimielellä kevätkauteen, kun Mestarien Liigakin on joukkueen osalta taputeltu, eikä syksyn epävarmat otteet vaikuta tuleviin otteluihin millään tavalla. Lisäksi joukkue vahvisti valmennusporrastaan, kun se palkkasi tutun paluumuuttajan riveihinsä Kaj Kekin muodossa.

Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 19.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä VeikkausTV:stä.

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk