Perjantaina SM-liigaa Helsingissä ja Paraisilla

SM-liigassa pelataan perjantai-iltana kaksi ottelua, toinen Helsingissä toinen Paraisilla.

Helsingissä iskevät yhteen kaimaseurat HIFK ja ÅIFK. Vasta kolmen liigakierroksen jälkeen molemmat IFK:t ovat kahdella pisteellään sijoilla 5 ja 6. HIFK:n ainut voitto tuli Granista lukemin 35-23 ja Åbon ainoat voittopisteet ovat Varsinais-Suomen derbystä Pargas IF:iä vastaan niukasti maalein 26-25.

Viime kaudella IFK:t kohtasivat neljä kertaa. Alkusarjassa HIFK keräsi kaksi voittoa maalein 29-18 Kalliossa ja 24-31 Turussa. Alemmassa jatkosarjassa pelejä tuli kaksi lisää, Stadissa kolmas voitto HIFK:lle 36-33 ja lopulta Turussa ensimmäinen voitto Åbolle maalein 31-28.

Paraisilla vielä pisteittä oleva PIF saa vieraakseen BK-46:n. Kotijoukkue sai maajoukkuetauon alkajaisiksi iloisia uutisia, kun joukkue vahvistui kauan odotetulla venäläisellä laitapuolustajalla Viktor Gruzinskiilla. Gruzinskii nähdään ensimmäisen kerran PIF:n väreissä nyt perjantaina.

Vahvistusta riveihinsä maajoukkuetauolla sai myös BK, kun Oscar Kihlstedt palaa kentille joukkueen riveissä. Pitkään loukkaantuneena ollut Kihlstedt ei ole pelannut sitten alkuvuoden, joten paras terä on varmasti vielä haussa, eikä Kihlstedtiä luultavasti kentällä perjantaina nähdä.

– Jos nyt olisi finaali, niin minun varmasti pitäisi pelata. Nyt pitää kuitenkin ajatella järkevästi ja keskustella valmentajan kanssa siitä koska pelaan seuraavan kerran, Kihlstedt sanoi Västra Nylandille.

SM-liiga perjantaina 1.11.:
18.30 HIFK – ÅIFK
19.00 PIF – BK-46

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk