Kolmen ottelun tiukka keskiviikko SM-liigassa

SM-liiga jatkuu tammikuun viimeisenä keskiviikkona kolmella ottelulla – illan ottelut pelataan Kauniaisissa, Turussa ja Pirkkolassa.

Viikonloppuna kauden toisen pisteensä Mikael Källmanin ensimmäisessä ottelussa päävalmentajana SIF:lta napannut GrIFK saa nyt vielä tiukemman haasteen, kun hallitseva mestari ja kevään kärkijoukkue Dickenin kaatamalla avannut Cocks saapuu Kauniaisten Luolaan.

Granin verkkosivujen mukaan useampi pelaaja on maininnut valmentajanvaihdoksen palauttaneen motivaation käsipallon pelaamiseen ja se näkyi myös kentällä aiempaa tiiviimpänä kokonaisuutena. Pelimoottori Anthony Hellakosken mukaan keskittyminen perusasioihin ja ennen kaikkea asioiden yksinkertaistaminen harjoituksissa on selkeyttänyt joukkueen peliä. Parannettavaa vielä riittää ja yksi elementti, jota Grani ei missään vaiheessa SIF:iä vastaan päässyt juurikaan hyödyntämään oli kontrauspeli.

– Meillä on edelleen suuria loukkaantumishuolia pakkien osalta ja nyt vielä Richard Sundberg putosi pois ennen [SIF-] ottelua, muistutti Källman Västra Nylandille.

Turussa yhteen iskevät kaimaseurat ÅIFK ja HIFK pelaavat keskiviikkona kumpikin kalenterivuoden ensimmäisen ottelunsa. HIFK elättelee vielä toiveita pääsystä neljän parhaan joukkoon, mutta tavoitteen pitäminen hengissä vaatisi ehdottomasti voittoa Turusta. Marraskuun alussa joukkueitten kohdatessa Helsingissä HIFK oli vahvempi runsasmaalisessa ottelussa numeroin 38-32.

Keskiviikon kolmannessa ottelussa kevään alkajaisiksi kauden avaustappionsa Cocksille kärsinyt Dicken lähtee nyt hakemaan paluuta voittojen tielle. Dicken onkin suursuosikki viikonloppuna yksin jumbosijalle pudonneen PIF:n isäntänä.

Varsin kapealla miehistöllä operoiva paraislaisjoukkue taisteli viikonloppuna BK-46:tta vastaan niin pitkään kuin paukut riittivät, mutta taipui lopulta selvään tappioon. Marraskuussa Dicken oli Paraisillakin selvästi parempi maalein 31-17.

SM-liiga keskiviikkona 29.1.:
19.00 GrIFK – Cocks
19.00 ÅIFK – HIFK (VeikkausTV)
19.15 Dicken – PIF

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk