Kolmen ottelun lauantai SM-liigassa

SM-liigakausi jatkuu lauantaina 5.10. kolmella ottelulla Riihimäellä, Karjaalla ja Turussa.

Lauantai alkaa Riihimäeltä, jossa kauden avauksessaan tappion BK-46:lle kärsinyt Cocks saa vieraakseen niin ikään pisteittä vielä olevan GrIFK:n. Cocksin lähtökohtia ei ainakaan helpota Teemu Tammisen toistaiseksi voimassa oleva pelikielto, joka tuli juuri BK-ottelun tapahtumien seurauksena.

– On vain hyvä, että tällaista alkaa tapahtua. On ollut vähän yksipuolista ja tämä on hyvä asia suomalaiselle käsipallolle, Cocksin Nico Rönnberg kuittasi tappion Yle Sportenille.

Viimeksi Granin peli takkusi HIFK:ta vastaan pahasti ja joukkue on seuran verkkosivujen mukaan analysoinut viikon harjoituksissa tekemisiään kentällä. Parannettavaa löytyi jokaisella osa-alueella, joten vierasottelu valmiiksi ärsytettyä Mestareiden liigan tasoista vastustajaa vastaan antaa hyvän mahdollisuuden petrata oikein kunnolla.

Lauantai jatkuu kahdella derbyllä. Tappioitta kauden avanneet BK-46 ja SIF kohtaavat Västnylandsderbyssä ja illan päätteeksi ÅIFK isännöi PIF:aa.

BK:lle voitto Cocksista viikolla oli mannaa ja teki itseluottamukselle hyvää.

– Voitto tuntuu pahuksen hyvältä. Olemme saaneet hyvän lähdön kauteen, päävalmentaja Andreas Rönnberg sanoi.

Turussa puolestaan vietetään todellista ”derby dayta”, kun ÅIFK:n ja PIF:n joukkueet kohtaavat useammassa ottelussa ja päivän huipentaa illan SM-liigakamppailu, joka poikkeuksellisesti pelataan Kupittaan palloiluhallissa.

SM-liiga lauantaina 5.10.:
15.00 Cocks – GrIFK
16.00 BK-46 – SIF
20.00 ÅIFK – PIF

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk