Kolmen ottelun lauantai SM-liigassa

Miesten SM-liigassa on edessä tiivistahtinen lauantai-iltapäivä, kun ohjelmassa on kolme ottelua.

Lauantain avaa ÅIFK:n ja BK-46:n kohtaaminen Turussa. Vierailija BK lähtee otteluun hyvistä asetelmista kärsittyään kauden ensimmäisissä viidessä ottelussa vain yhden tappion. ÅIFK pyrkii nyt heittämään kapuloita rattaisiin ja kasvattamaan omaa kahden pisteen täyttämää pussiaan.

– Viimeksi PIF:aa vastaan otimme hyvän voiton. Meillä on usein ollut vaikeuksia ennalta heikompia joukkueita vastaan, mutta ei nyt, BK:n päävalmentaja Andreas Rönnberg mietti Västra Nylandin mukaan.

Kauniaisten Luolassa iskevät yhteen vielä pisteittä olevat GrIFK ja PIF, joten ainakin jompikumpi joukkue avaa pistetilinsä. Granilla on alla viikolta kirvelevä tappio SIF:n vieraana, joten näyttöhaluja varmasti ainakin riittää. Loukkaantumishuolien takia kokoonpanoa on jouduttu vähän rukkaamaan.

– Aika moni pelasi viimeksi oudoilla pelipaikoilla. He suoriutuivat kuitenkin hyvin ja tästä jatketaan taistelua, Grani-luotsi Kaj Hagman sanoi.

SIF puolestaan matkaa sarjakärki Dickenin vieraaksi. SIF on voittanut pelaamastaan neljästä ottelusta kolme, ja hävinnyt vain BK-46:lle. Vaikka Dicken porskuttaa pistemenetyksittä ja on vienyt nimiinsä viisi edellistä keskinäistä kohtaamista, ovat ne olleet pitkään tasaväkisiä ja viihdyttäviä.

SM-liiga lauantaina 9.11.:
14.00 ÅIFK – BK-46
16.00 GrIFK – PIF
16.15 Dicken – SIF

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk