Kaksi ottelua SM-liigassa itsenäisyyspäiväviikonloppuna

Perjantaisen itsenäisyyspäivän vieton jälkeen SM-liiga palaa tositoimiin viikonloppuna kahden ottelun myötä.

Luvassa on myös sähköistä tunnelmaa, sillä lauantaina Siuntiossa pelataan Västnylandsderby SIF:n ja BK-46:n välillä ja sunnuntaina vuorossa on puolestaan Stadin derby HIFK:n isännöidessä Dickeniä.

BK matkaa rakkaan vihollisensa vieraaksi allaan todellinen maratonottelu keskiviikkona Suomen Cupin välierässä. Cocksin kaataminen useamman jatkoajan jälkeen tuo kuitenkin taatusti lisäpotkua karjaalaisille, eikä motivaatio paikalliskamppailuun tarvitse muutenkaan hakea.

BK on pelannut vahvan alkukauden, mutta hyvässä vireessä on ollut myös SIF, joka monen tasaisen kamppailun jälkeen otti viikko sitten selkeän voiton ÅIFK:sta. Päävalmentaja Teddy Nordling oli esitykseen tyytyväinen ja odottaa jo lauantain koitosta.

– On ilman muuta hienoa pelata tällaisia otteluita ja päästä mittaamaan itseään sarjan parhaita joukkueita vastaan, Nordling sanoo ja heittää hiukan painetta vieraiden suuntaan.

Lokakuun alussa Karjaalla pelattiin tiukka koitos, jonka BK väänsi edukseen maalein 25-22.

Sunnuntaina kohtaavilla HIFK:lla ja Dickenillä on tuore tuntuma toisistaan, sillä joukkueet kohtasivat viikolla cupin välierässä. Dicken oli kotonaan selkeästi vahvempi, kuten oli myös kauden ensimmäisessä kohtaamisessa SM-liigassa. Nyt pelataan kuitenkin HIFK:n kotiareenalla Helsingin Urheilutalolla.

HIFK-luotsi Jaakko Horelli myönsi, että cupin välierässä Dickenin puolustus- ja maalivahtipeli ratkaisivat. Mitä uutta Horelli joukkoineen on muutaman päivän aikana keksinyt, se nähdään sunnuntaina.

SM-liiga viikonloppuna:
La 7.12. klo 17.15 SIF – BK-46
Su 8.12. klo 15.00 HIFK – Dicken

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk